Megjelent az élőszereplős Dzsungel könyve első trailere

Forrás: AFP/Jesse Grant -
film bemutató forgatás mese A dzsungel könyve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy korábban megírtuk, elkészült a Disney egyik legnagyobb klasszikusának az élőszereplős változata, melyben rengeteg hollywoodi színész kapott szerepet. Most itt a hivatalos trailer. 

A Disney klasszikussá vált mesefilmje az első látottak alapján igen jónak ígérkezik. Gyermekkorunkban minden szereplő cuki, és barátságos volt, de úgy tűnik, ez mára a múlté. A másfél perces bemutatóban a kis Mauglit szinte minden meg akarja enni, és bizony meg kell küzdenie az életben maradásért a dzsungel rengetegében. A dzsungel könyve 2016. április 15-én kerül először mozikba a tengerentúlon.

Forrás: AFP/Jesse Grant

10 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Harry hercegrőlhttp://www.life.hu/kult/20150915-harry-herceg-31-eves-lett-ime-10-dolog-amit-nem-tudtal-rola.htmlŐ a brit család fekete báránya, akit a Cressida Bonasszal történt szakítása óta a világ legkapósabb agglegényei között tartanak számon. Diana hercegné és Károly herceg mindig vicces és jókedvű legkisebb gyermeke szeptember 15-én ünnepli 31. születésnapját - ez alkalomból összegyűjtöttünk 10 kevésbé ismert tényt a walesi hercegről. Íme.Kult--Ian Somerhalderrel erősít majd a Sötét ötven árnyalata?http://www.life.hu/kult/20150915-a-hirek-szerint-o-lesz-a-szurke-otven-arnyalata-uj-szereploje.htmlRajongók milliói várják már a film folytatását, ami 2017-ben kerül a mozikba. A szereplők listája most új névvel bővülhet, méghozzá Hollywood egyik legszexisebb pasijával, Ian Somerhalderrel.Kult--Megnyílt a világ első Harry Potter ihlette bárjahttp://www.life.hu/kult/20150914-harry-potter-ihlette-bar-nyilt-torontoban.htmlUgye, a te fejedben is megfordult a Harry Potter történetek olvasása közben, hogy milyen jó lenne megkóstolni a könyvben szereplő finom italokat? Hála egy fantáziadús torontói fiatalembernek, most már megteheted!Kult--Lorenzo Vigas filmje kapta az Arany Oroszlán-díjat a velencei filmfesztiválonhttp://www.life.hu/kult/20150913-velencei-filmfesztival-lorenzo-vigas-filmje-kapta-az-arany-oroszlan-dijat.htmlLorenzo Vigas venezuelai rendező Desde Allá (Távolról) című filmje kapta a legjobb alkotásnak járó Arany Oroszlán-díjat a 72. velencei filmfesztiválon szombaton este az Alfonso Cuarón vezette nemzetközi zsűritől.Kult--Minden, amit még nem tudtál az új Bridget Jones-filmről http://www.life.hu/kult/20150911-ujra-visszater-mindenki-kedvenc-szinglije-bridget-jones.htmlKi ne szeretné a csetlő-botló, súlyproblémákkal küzdő szinglit, Bridget Jonest, akinek boldogságáért lélegzetvisszafojtva szurkoltunk? A rajongók legnagyobb örömére most itt a folytatás!KultOrigoFogadjunk, hogy te is rosszul mondtad eddig Voldemort nevét!http://www.life.hu/kult/20150911-a-harry-potter-szereplo-voldemort-nevenek-helyes-kiejtese-j-k-rowling-szerint.htmlHarry Potter-rajongók, figyelem: J.K. Rowling szerint eddig rajta kívül mindenki helytelenül ejtette ki a gonosz varázsló nevét. Mutatjuk, mi a helyes kiejtési mód.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.