Ian Somerhalderrel erősít majd a Sötét ötven árnyalata?

Forrás: AFP/Chris Mckay -
film forgatás szex Ian Somerhalder Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata karakter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongók milliói várják már a film folytatását, ami 2017-ben kerül a mozikba. A szereplők listája most új névvel bővülhet, méghozzá Hollywood egyik legszexisebb pasijával, Ian Somerhalderrel.

Hamarosan elkezdődik a Sötét ötven árnyalata forgatása, melyre már az új rendezőt is leszerződtették. A két főszereplő már szinte teljesen biztos, hogy marad, bár Dakota Johnson nemrég kijelentette: fél a folytatástól. A stáb nem bízza a véletlenre a dolgot, és a többi karakter szerepére is igazi nagyágyúkat akar leszerződtetni. A legfrissebb hírek szerint a Vámpírnaplók sztárja, Ian Somerhalder is szerepelni fog a filmben. Ő alakíthatja majd Jack Hyde-ot, Anastasia Steele főnökét.

Forrás: AFP/Chris Mckay

Állítólag Ian szerelme, Nikki Reed mindent megtesz annak érdekében, hogy férje megkaphassa a szerepet, ugyanis a fiatal feleséget nagyon zavarja, hogy a nyilvánosság még mindig Nina Dobrev exeként tartja számon Iant. A dögös sztárnak olyan színészekkel kell megküzdenie a szerepért, mint Theo James vagy Henry Cavill.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.