Jó hír! Kit Harrington visszatérhet a Trónok harcába

Forrás: HBO -
film sorozat színész karakter Kit Harrington Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rajongók millió háborodtak fel a népszerű sorozat legutóbbi évadának befejező részén, amelyben igen fontos karakterektől kellett elbúcsúznunk. Most úgy tűnik, nincs minden veszve, és Havas John jövőre visszatérhet a képernyőre. 

Kit Harrington legutóbb igen sejtelmesen nyilatkozott egy belga napilapnak: amikor az újságíró megkérdezte, hogy meddig láthatjuk még őt a sorozatban, a 29 éves színész azt mondta, bőven a harmincas éveiben jár majd, amikor vége lesz - írja a Vulture.

Forrás: HBO

"Úgy gondolom, a harmincas éveimben fogok járni, amikor vége lesz. Egy dolog viszont biztos: attól kezdve, hogy már nem leszek a csapat része, beásom majd magam a filmek világába. Gyakran frusztrált, hogy nagyszerű szerepeket kellett a Trónok harca miatt visszamondanom. Ez a sorozat szó szerint kétélű penge számomra. Sokat köszönhetek neki, de eléggé kiszipolyozott. A lényeg az, hogy pontosan tudom, meddig tart még a szerződésem" - nyilatkozta a színész.

A híresség ebben az évben tölti be 29. életévét, így a nyilatkozata alapján elképzelhető, hogy a következő pár évben forgatni fog még a stábbal. Azonban a sorozatot gyártó HBO vezérigazgatója, Michael Lombardino nemrég kijelentette: Havas John halott! Most aztán beindulhat a rajongók fantáziája, vajon hogyan oldják majd meg a színész visszatérését. Jövő áprilisig biztosan várnunk kell, hiszen akkor kerül a képernyőkre a legújabb évad.

Sztáranyukák és szakemberek készítik fel Tatár Csillát a gyereknevelésrehttp://www.life.hu/sztarok/20150916-sztaranyukak-es-szakemberek-keszitik-fel-tatar-csillat-a-gyereknevelesre-es-tanfolyamra-is.htmlTatár Csilla alaposan felkészül az anyaságra és a baba körüli teendőkre. Beiratkozott egy gyermekápolási- és elsősegély tanfolyamra, hogy képben legyen minden olyan dologban, ami a modern kor vívmánya, és amit édesanyjától nem tudna megtanulni. TV + SztárokOrigoDér Heniék bikiniben dagonyáztak a sárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150916-bikiniben-fetrengtek-der-heniek-a-sarban.htmlHevesi Kriszta és Dér Heni is megmutatta hibátlan alakját, amit aztán be is sározott. Dér Henit ráadásul Tilla egyszer tévedésből lökte be a trutyis vízbe.TV + SztárokOrigoSzőke Zoltán: "Megszoktam, hogy Berényi Miklós vagyok"http://www.life.hu/sztarok/20150915-szoke-zoltan-megszokta-hogy-berenyi-miklos.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté Szőke Zoltánt, az ország Berényi Miklósát faggatta az RTL Klub 18. születésnapi partiján.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huA világtörténelem leghosszabb börtönbüntetéseihttp://www.life.hu/kult/20150915-a-vilagtortenelem-leghosszabb-bortonbuntetesei-darron-bennalford-anderson-allan-wayne-mclaurin.htmlÉletfogytiglan - azt gondolnád, hogy ez a leghosszabb büntetés, amit egy bűnöző a brutális tettei után kaphat? Nagyon tévedsz! A világtörténelem eddigi leghosszabb kiszabott büntetése 141 ezer 078 év volt. És hogy mivel lehet kiérdemelni egy ilyen hosszú ideig tartó börtönbüntetést? Az elkövetők fantáziája nem ismer határokat. Nézd meg azt az öt elkövetőt, akik szörnyű bűncselekményeikkel a legdurvább büntetést vívták ki maguknak.KultThinkstockPezsdítsd fel a szeptemberi éjszakákat! - 7 szuper tipphttp://www.life.hu/kult/20150914-kulturalis-programajanlo-szeptember-17-20.htmlCsak tátjuk a szánkat, és kapkodjuk a fejünket, olyan izgalmas programok várnak ránk szeptemberben. Most aztán tényleg mindenkinek kedvez a hétvége: kiállításra vágyóknak, könnyű- és komolyzene rajongóknak, és még a színházfanatikusoknak is.Kult--Sokkoló pszichiátriai esetekről nyílik kiállításhttp://www.life.hu/kult/20150916-sokkolo-pszichiatriai-esetekrol-nyilik-kiallitas-a-lurdy-hazban.htmlKombínós gyilkos, baltás családgyilkos,önmagát szíven szúró fociedző – ezekre a hazánkban történt különös esetekre is reflektál a maga nemében egyedülálló kiállítás, amely a „Pszichiátria – Károkozás és halálesetek” címmel nyílik csütörtök délelőtt Budapesten, a Lurdy Házban.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.