8 hihetetlenül dögös színésznő, akik még nem feküdtek kés alá

híresség plasztikai beavatkozás Kate Winslet Kate Beckinsale plasztika Halle Berry Charlize Theron Hollywood Salma Hayek Rachel Weisz Julianne Moore Eva Longoria sebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol egy-egy lefittyedő szemhéj, hol a külső combokon lévő zsírpárnák, hol pedig a néhány számmal nagyobb keblek az okai annak, hogy a világsztárok plasztikai sebészhez fordulnak. Ám létezik néhány (nem is annyira fiatal) híresség, aki úgy döntött, nem él effajta eszközökkel. Gondoltad volna, hogy Salma Hayek mellei eredetileg ilyen szépek? Hogy a dögös Kate Winslet minden tökéletes porcikáját a természetnek köszönheti? Meg fogsz lepődni...

Halle Berry

Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő. Ő az első afrikai származású színésznő, aki a legjobb színésznő kategóriában Oscar-díjat kapott a Szörnyek keringője című filmben nyújtott teljesítményéért. A legjobban fizetett hollywoodi színészek között tartják számon. A csinos Halle szerepelt a filmvásznon már Bond-lányként is, elhíresült, a tengerből kisétáló jelenetében minden csupasz porcikáját szemügyre vehettük, de hibát senki nem találhatott rajta.

Halle Berry Forrás: AFP

Halle Berry diétás tippje talán a legszigorúbb. Ha gyorsan formába kell hoznia magát egy film kedvéért, akkor napokig csak koplal. "Vannak diétás trükkjeim és olyan ételek, amelyeket ilyenkor eszem. De ha nagyon gyorsan le kell dobnom pár kilót, akkor csak ásványokkal és vitaminokkal dúsított vizet iszom. Ha rám tör az éhség, akkor az egyetlen segítség a rágózás. Többféle ízűt hordok magamnál, hogy ne unjam meg az amúgy is meglehetősen unalmas diétát."

Kate Beckinsale

Csodás testét a rásimuló éjfekete latexruhában mutatta meg az Underworld című filmsorozatban, ahol egy vámpírlányt alakított - ám kivetnivalót ez esetben sem találtunk. 2000-ben ő lett a 85. a Maxim magazin A világ 100 legszexisebb nője listán. Nem is csoda, hiszen valóban ő az egyik legdögösebb hollywoodi híresség, még annak ellenére is, hogy ez idáig sem a testén, sem az arcán nem történt semmiféle plasztikai beavatkozás.

Kate Beckinsale Forrás: AFP

"A kislányommal, Lilyvel sok időt töltünk együtt, és bizony mindketten nagyon édesszájúak vagyunk. Viszont idén rengeteget forgatok, így már ideje volt rendbe szednem magamat. Ekkor találtam rá a vércsoportdiétára, és nekem nagyon bevált. Amióta belefogtam, már leadtam öt kilót" - árulta el Kate Beckinsale.

Charlize Theron

16 éves korában, miután megnyert egy helyi szépségversenyt, egyéves modellszerződéssel Milánóba utazott. Szerződése lejártakor éppen New Yorkban dolgozott, és úgy döntött, hogy a városban marad. Beiratkozott a Joffrey Balettiskolába, de 18 évesen egy térdsérülés véget vetett balett-táncosi tanulmányainak, ekkor utazott Los Angelesbe. Néhány hónappal a városba érkezése után megkapta első (szöveg nélküli) filmszerepét, egy csak videón megjelent, kis költségvetésű filmben. Innen a karrierje gyorsan ívelt felfelé, egyre jelentősebb hollywoodi filmekben játszott - kiváló alakításaiért pedig a Golden Globe-szobrot, illetve később az Oscart is hazavihette. A dél-afrikai származású, idén 40 éves Charlize-t 2004-ben John Galliano szerződtette a Christian Dior márka reklámarcának - lenyűgöző szépsége és kimagasló tehetsége okán a mai napig Hollywood egyik legfelkapottabb színésznője.

Charlize Theron Forrás: AFP

Charlize Theronnak a helyettesítő diéta vált be, ami szerint egy vagy több étkezést turmixokkal helyettesít. "Mivel könnyen emészthető ételekről van szó, így nem terheli meg a gyomrot, mégis sokáig eltelít, és nem érzed magad éhesnek" – nyilatkozta a szőke színésznő. A fehérjeturmix még az izomfejlődést is segíti, így nemcsak fogyni, de formálódni is lehet a diéta alatt.

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja, a 40. éveit taposó (inkább rajta libbenő) Eva Longoria nemrégiben megmutatta retusálatlan testét. A lesifotók Miamiban készültek, ahol a színésznő párjával, Jose Antonio Bastonnal, a 46 éves médiamogullal töltötte az idejét. Az üzletember korábban már eljegyezte a kedvesét, arra azonban, hogy Eva a való életben is született feleség legyen, úgy tűnik, még várnia kell. Longoria szuperdögös bikinialakjáról készült legújabb fotóit ITT nézheted meg.

Eva Longoria Forrás: AFP

Ezt a testet persze Evának sem adják ingyen. Az aerobikoktatóból lett sztár napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet. Ehhez a változatos edzéstervhez átgondolt étkezés is társul. „Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor ez is belefér az étrendembe" – nyilatkozta korábban.

Salma Hayek

Az Alkonyattól pirkadatig című vámpírfilmben csodálhattuk meg Salma tökéletes testét - ez a kígyóval forgatott ominózus jelenet valószínűleg tinédzserek millióinak retinájába égett bele visszavonhatatlanul. A férfiak nagyobbik része köztudottan a tipikus, homokóra alakú nőkre bukik. Méretes, formás mellek, darázsderék és kerek fenék - a pasik szerint ezek a tökéletes nő ismérvei. Salma Hayek minden követelménynek megfelel, ráadásul alacsony termete miatt még jobban imádják a férfiak a színésznőt. A 49 (!) éves szuperdögös színésznő azonban nincs megelégedve önmagával. A színésznő egész életében túl alacsonynak és kövérnek érezte magát, hiszen a mindössze 157 centis világsztár mindig mindenhol a legkisebbek közé tartozott. "Iszonyúan szerencsés vagyok, hiszen 40 év fölött Hollywoodban dolgozni nem könnyű. Ráadásul alacsony vagyok, kövér, és diszlexiás is. Sőt akcentusom is van!" - vallott magáról igen kritikusan a bombázó sztár.

Salma Hayek Forrás: AFP

Rachel Weisz

Az Oscar- és Golden Globe-díjas, magyar származású angol színésznőt leginkább A múmia és A múmia visszatér című filmekből ismerhetjük, de nagyszerű alakítást nyújtott a Komfortos mennyország című nagyszerű thrillerben is. A Bulgari arcaként számos, szépséggel foglalkozó női magazin kérte fel Daniel Craig feleségét címlapfotózásra. Gondoltad volna, hogy soha nem feküdt még kés alá?

Rachel Weisz Forrás: AFP

Rachel a magas rost- és víztartalmú zöldségfélékre, a tofu- és halféle proteinekre, a nyers mandulafélék és magok nélkülözhetetlen olajtartalmára esküszik. Gluténmentes diétát folytat. A járógép és a futópad fontos szerepet tölt be a napi edzéstervében. Fontos számára, hogy megtartsa a nőies formákat, és ne legyen túl sovány.

Kate Winslet

A Titanic sztárja, az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas angol színésznő mindig is súlyfelesleggel küzdött, gyerekkorában sokat csúfolták emiatt a kortársai. Felnőttként sem tartozik a nádszálvékony világsztárok közé, de idővel megtanulta elfogadni a külsejét - ezért sem játszik már el azzal a gondolattal, hogy megműttesse magát, és olyan idomokat rendeljen a plasztikai sebésztől, amelyek valószínűleg természetes úton soha nem lennének neki. A botoxkezelések, zsírleszívások helyett Kate egy furcsa diétára esküszik, amely véleményünk szerint ugyan hagy némi kívánnivalót maga után, ám az idén 40 éves világsztár - be kell látnunk - dögösebb, mint valaha.

Kate Winslet Forrás: AFP

Kate a különös hangzású libikókadiétára esküszik, amelyet dr. James Johnson amerikai plasztikai sebész saját használatra dolgozott ki. A doki maga is súlyproblémákkal küzdött, de nem igazán szeretett volna lemondani kedvenc ételeiről. Olyan rendszer felépítésére törekedett, amit könnyű megjegyezni, de hosszú távon sem kell szenvedni tőle. Így arra gondolt, mi lenne, ha csak kétnaponta diétázna, a köztes időszakban pedig megenné mindazt, ami jólesik. Alapgondolata az volt, hogy a diétás napokon körülbelül 500 kalóriát ehetünk, ami főleg zöldségekből és gyümölcsökből állhat, míg a normál napokon jöhet bármi, amit megkívánunk. Első hallásra furcsán hangozhat a módszer, és kétségeink is lehetnek, de Johnson vizsgálatai bebizonyították, hogy hatékonyabb, mint ha mindvégig tartanánk magunkat az alacsony étkezéshez. A libikókamódszer ugyanis kitartóvá tesz, hiszen pszichésen nagy segítség, hogy a diétás napokon pontosan tudjuk, hogy csak 24 órát kell átvészelnünk.

Julianne Moore

Az első filmszerepét egy televíziós szappanoperában játszotta 1984-ben. Ezt követően két éven keresztül játszott a nagy múltú As the World Turns című sorozatban. Néhány évtizeddel később, 2010-ben már befutott sztárként egy epizódszerep erejéig újra csatlakozott a stábhoz. Karrierje az 1990-es évek elején kezdett felívelni, amikor sorra kapott főszerepeket olyan filmekben, mint a Robert Altman rendezte Rövidre vágva (1993), a Bérgyilkosok (1995), vagy akár a Steven Spielberg rendezte Jurassic Park II: Az elveszett világ (1997) című filmekben. Legyen az a filmvászon, vagy akár a vörös szőnyeg, az idén 55 éves színésznő megjelenése mindig tökéletes. Pedig minden porcikája természetes!

Julianne Moore Forrás: AFP

Julianne Moore a futás, az úszás, a pilates szerelmese. Sokféle tornagyakorlatot végez: a változatosság híve. Nem akar testedzés közben unatkozni. Kedveli azokat a mozgásformákat, amelyek elégetik a felesleget. A szobakerékpározást ennek ellenére nem sikerült megszeretnie.

Nane! Platinaszőkére festette a haját Bódi Sylvi?!http://www.life.hu/trend/20150828-nane-platinaszokere-festette-a-hajat-bodi-sylvi-vagy-parokaban-van.html"Hello Budapest. I'm here" - írta Bódi Syvi közösségi oldalára. És mindemellé egy nem akármilyen fotót posztolt. TrendOrigoEnnél rövidebb ruhában képtelenség megjelenni - Tóth Gabi hosszú combokat (is) villantotthttp://www.life.hu/trend/20150828-toth-gabi-enekesno-egy-sajtotajekoztaton-rovid-ruhaban-mutatkozott.htmlTóth Gabi soha nem a konszolidált öltözködési stílusáról volt híres.TrendFotó: Margitay Klára/Life.huUpsz! Katie Holmes mellbimbói kiszúrják a szemünkethttp://www.life.hu/trend/20150825-katie-holmes-elfelejtett-melltartot-venni-amikor-kislanyaval-surival-indult-setalni.htmlKatie Holmes-t legutóbb fogak nélkül láthattuk, ezúttal pedig égnek meredő mellbimbókkal indult útjára lányával az oldalán. Trend--Nahát! Egy valóban jó kép Miley Cyrus-rólhttp://www.life.hu/trend/20150820-nahat-egy-valoban-jo-kep-miley-cyrus-rol-mikozben-turazik.htmlA botrányhősnő Miley Cyrus melleit már csukott szemmel is felismernénk, most azonban olyan képet mutatunk, amin semmin sokkoló nincs. Lehet, hogy éppen ezért gondoljunk úgy: végre egy olyan kép Miley-ról, amin valóban jól néz ki. Trend--Hoppá! Micsoda tetoválást villantott Beyoncé! Intim testrész, intim fotóhttp://www.life.hu/trend/20150814-micsoda-tetovalast-villantott-beyonce-blow-felirat-a-hasan-ami-azt-jelenti-fuj.htmlBeyoncé, a szuperszexi és szuperdögös énekesnő büszke csodálatos testére. És nem fél dekorálni azt. TrendOrigoÚjra kifutón a Down-szindrómás modell, Madeline Stuart http://www.life.hu/trend/20150818-madeline-stuart-down-szindromas-ausztral-modell-a-new-yorki-divatheten-lep-ismet-kifutora.htmlA 18 éves, down-szindrómás lány minden vágya az volt, hogy modell legyen. Korábban egy fitnesz-ruházat modelljeként tűnt fel, ezúttal pedig a New York-i divathéten lép kifutóra. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.