Egy kis adrenalinra vágysz? Segítünk!

Forrás: www.artmoments.hu -
zene kulturális programajánló kultúra hétvége program tánc programajánló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most aztán tényleg minden művészlelkű hódolhat szenvedélyének. Lesz zene, tánc, színházi előadás és minden, ami szemnek ingere október második hétvégéjén.

Reel Rock Tour
Október 8-9.
Corvin mozi

Október 8-án és 9-én a Reel Rock Tour Budapestre érkezik. A mozivásznon most olyan sportolókkal találkozhattok, mint Alex Honnold, Tommy Caldwell, Kevin Jorgeson, Jimmy Webb, Daniel Woods és a filmkészítők megemlékeznek a nemrég elhunyt Dean Potter-ről is. A közel 100 perces filmválogatás izgalmas és színes programot kínál, ami mindenkit felpörget!
Garantált adrenalinfokozó program!

Forrás: Facebook/Reel Rock Tour Hungary

Art Moments fesztivál
Október 15-31.
Több helyszínen

Október 15. és 31. között nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten
az ország egyik legsokoldalúbb vizuális művészeti fesztiválja, az Art Moments. Az idén 3
fő helyszínen zajló programsorozat az „Art Around Us” (a minket körülvevő művészet) szlogen köré szerveződik, kiállítói a Közel-Keletről, Európából és Magyarországról érkeznek.
Sokakban nem tudatosul, hogy a művészet a mindennapjaink része, együtt élünk vele, ugyanúgy

ott van a városban, az utcákon, akár egy-egy szép épületben, jól sikerült graffitiben, festői
panorámában, gondosan kialakított térben, vagy az aluljáróban Mozartot játszó utcazenész hegedűjátékában, mint otthon a falra kitett képekben, egy borosüveg címkéjében vagy egy szépen
megtervezett könyvborítóban.
Látogass el az Art Moments fesztiválra, és hamar rájössz, a művészet nélkülözhetetlen!

Forrás: www.artmoments.hu

Art Market Budapest
Október 8-11.
Millenáris

Ötödik alkalommal nyitja meg kapuit a közönség előtt az Art Market Budapest, Magyarország legnagyobb művészeti kiállítása.Az Art Market Budapest 2015 egyik különlegessége a GUEST BALKAN elnevezésű vendégprogram, amely a Nyugat-Balkán országainak művészetét állítja fókuszba. A vásár helyszínén látható kiállítási anyag mellett szakmai programok és szatellit események formájában Albánia, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Szerbia és Szlovénia művészete mutatkozik be. Az Art Market Budapest helyszínén a tucatnyi kiállító által berendezett, mintegy félezer négyzetméter összterületű kiállítási területen felül My Sun for Gunja címen vezető horvát művészek alkotásaiból a MOL Csoport által támogatott külön tárlat kerül bemutatásra.
Ritka művészeti csemegének ígérkezik az a BALTIC TRIANGLE címen létrejövő kiállítási egység is, amelyben a három balti ország összesen hat galériája mutatja be művészeti választékát.
Ezt nem érdemes kihagyni!

Forrás: www.artmarketbudapest.hu

Cseppkánon - Elered az eső a színpadon
Október 9.
Müpa

Az Artus, Goda Gábor társulata új bemutatóra készül október 9-én a Müpa Fesztiválszínházában. Az előadás a Cafe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében kerül színpadra, együttműködésben a Nemzeti Táncszínházzal. A
produkció nem csupán táncelőadás, műfaji meghatározása szerint interferencia. Koncert, színház és táncelőadás is egyben.

Forrás: Facebook/Cseppkánon // Hogy vagy Hérakleitosz?

2016 zenei szenzációja
2016. március 11-12.
Budapest Kongresszusi Központ

Brian May, a legendás Queen együttes gitárosa Budapesten ad koncertet nem más, mint a londoni West End és a New York-I Broadway legújabb legnagyobb sztárjával, Kerry Ellis-szel!

A két sztár úgy döntött, hogy One Voice elnevezésű turnéjukat Kelet-Európára is kibővítik és a térségben 11 koncertet adnak jövő márciusban. Magyarországot az a megtiszteltetés érte, hogy a Danubius Music szervezésében ebből két előadás a Budapest Kongresszusi Központban, Budapesten lesz március 11 és 12-én.

Forrás: Danubius Music

BODYSCAPE: Dar Winners
Október 8, 9.
Trafó

A színpadon keletkező futurisztikus, vibráló világ sokrétegű terekből, folyamatos, ismétlődő mozdulatokból épül fel. Eltúlozva szembesít életünk robotikus, technokrata mivoltával. Klónok, virtuális valóság, transzhumanizmus. Figyelem, magával ragadó produkcióval vár a Bodylotion a Trafóban!

Forrás: Facebook/BODYSCAPE: Dar Winners - premier

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.