Szemed-szád nyitva marad, olyan produkciót varázsol a hétvégén a színpadra egy tehetséges táncformáció. Mantrák bűvöletébe kerülhetsz, vagy ellátogattok a családdal egy szuper apa-fiú programra. Mindez hol lesz? Eláruljuk!

1. Hot Men Dance - Hölgyek éjszakája
Október 16.
New Orleans Club

Forróságra felkészülni, vigyázz, kész, rajt! Az ország kedvenc fiú tánccsapata, a Hot Men Dance formáció olyan show-t varázsol a szípadra, hogy a szád is tátva marad.
Mindent a szemnek és a fantáziának. Figyelem! A ruhák véletlenszerű lekerülése előforulhat! Sőt! Garantált.
Azonnal szólj a barátnőidnek, hiszen ilyen szexi programotok nem minden nap lehet.

Forrás: Life.hu

2. Mattel Hot Wheels Day - Apák és fiúk napja
Október 17.
Millenáris

Igazi apa-fiú program a Hot Wheels Day!
A legmenőbb járgányok mellett most is interaktív játékokon vehet részt a család minden tagja.Sszülők és gyerekek élményekben gazdagon távoznak majd a nap végén.
Vigyétek magatokkal a csemeték kedvenc kisautóját, ugyanis azzal tudja kipróbálni a legizgalmasabb állomásokat.
A belépés és a játékok használata ingyenes!

Forrás: Thinkstock

3. Nőuralom!? konferencia
Október 14-15.
Pécs

"Kultúroltás" kerekasztalokkal és kamaraművészeti darabokkal a nők művészeti és társadalmi reprezentációjáról, helyi vonatkozásokkal. Viták a feminista irodalomtudományban és más genderdiszciplínákban, női beszéd – férfibeszéd, kritikus szemmel a friss magyar női prózáról, nőpoétika az ezredforduló magyar lírájában, kortárs nőírók férfiképe a világ(irodalom)ban.
Minden feministának kötelező!

Forrás: Thinkstock

4. Rage Against the Machine tribute koncert
Október 16.
Dürer-kert

Szuperzúzós, óriási buli készül a Dürer-kertben. A méltán híres Rage Against the Machine dalait játssza a szuper hazai banda, a Subscribe.
Rocker csajok, ezt tilos kihagyni!

Forrás: Facebook/Subscribe

5. Hegyvidéki Fitparádé
Október 17-18.
MOM Sportcsarnok

A hétvégén már 13. alkalommal rendezik meg a Hegyvidéki Fitparádé elnevezésű szabadidősport-rendezvényt a MOM Sportcsarnokban, ahol egyidőben kerül sor versenyekre és más programokra csarnokban, szabadtéren és az uszoda medencéiben. Vasárnap aerobikkal, tánccal, a kültéri medencében pedig jógával és fitnesszel várják a látogatókat, akik a balett-teremben újszerű mozgásformákat is kipróbálhatnak. Mozgásra fel!

Fotó: Fitparádé

 

6. Mantrák bűvöletében
Október 17.
Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont

A spirituális zene ma már meghatározó műfajként van jelen a zenei világban. Egyre több magyar és külföldi előadó zenésíti meg ezeket a mágikus erővel bíró sorokat. A világ egyik leghíresebb spirituális együttese, a Deva Premal, Miten és Manoset október 17-én élőben is meghallgathatod Budapesten.  

Kult, program, Vigyázat, a ruhák véletlenszerű lekerülése előfordulhat, Deva Premal and MitenForrás: Facebook/Deva Premal and Miten