Jön a Doktor Szöszi folytatása?

Forrás: AFP/Valerie Macon -
színésznő film Reese Witherspoon Doktor Szöszi folytatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hollywood legújabb hírei szerint a gyönyörű Reese Witherspoon hamarosan újra a szőke ügyvédnő bőrébe bújik, és visszatér a mozivászonra. 

Bár jó pár év eltelt már a Doktor Szöszi-filmek óta, a rajongók biztosan kíváncsiak lennének arra, vajon hogyan alakult Elle karrierje az évek során. A színésznő magánélete ugyan nem alakult olyan jól az elmúlt időszakban, hiszen a hírek szerint férjével igencsak megromlott a kapcsolatuk, és már a válást fontolgatják. Egy talk-show vendégeként Reese azt nyilatkozta, hogy szívesen játszaná el újra az ügyvédnő szerepét - írja a Cinema Bled.

Forrás: AFP/Valerie Macon

"Szerintem az időzítés is szuper lenne, hiszen a nők egyre több szerepet kapnak a politikában, így ez nagyon aktuális téma. El tudom képzelni, hogy Elle indul a Legfelsőbb Bíróság egyik magasabb pozíciójáért" -mondta a sztár. Eddig egy filmstúdió se nyilatkozott az ügyben, de mi nagyon reménykedünk egy esetleges folytatásban.

Libabőr! Íme, egy felvétel Király Viktor New York-i koncertjérőlhttp://www.life.hu/kult/20151025-kiraly-viktor-new-yorkban-koncertezett.htmlKirály Viktor hangja utánozhatatlan! Az énekes első New York-i koncertjén is olyat énekelt, hogy ezt nem elég egyszer meghallgatni.KultOrigoSzülőhazájának is megmutatja, hogyan maszatol péniszével a művészhttp://www.life.hu/kult/20151021-pricasso-azaz-tim-patch-a-peniszevel-festo-muvesz-hazater-londonba.htmlPricasso hazatér az Egyesült Királyságba egy rendhagyó performansz erejéig. Kult--Reese Witherspoon Naomi Watts öléből szelfizetthttp://www.life.hu/sztarok/20150915-reese-witherspoon-es-naomi-watts-olyan-jo-baratok-hogy-egymas-olebol-szelfiznek.htmlA két hollywoodi világsztár cuki közös képet posztolt, melyen Reese Witherspoon éppen Naomi Watts ölében csücsül. Ebben ugyanakkor semmi meglepő nincsen, hiszen már régóta barátnők. TV + SztárokOrigoÚjabb sztárbarátság született: Reese Witherspoon és Jessica Alba nagyon egymásra találtakhttp://www.life.hu/sztarok/20150830-reese-witherspoon-es-jessica-alba-szineszno-baratnok-lettek.htmlSzépek, sikeresek, stílusosak - nem csoda, ha jó barátnők lettek!TV + SztárokOrigo Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--Wolf Kati hangját akarjuk!http://www.life.hu/sztarok/20151025-wolf-kati-sia-volt-a-sztarban-sztarban.htmlWolf Kati az ausztrál Sia-t alakította a Sztárban sztár színpadán. Liptai Claudia szemei egy kicsit könnyeztek a produkció hallatán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.