könyvbemutató könyv Miami Frei Tamás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az író legújabb sikerkönyvében ismét éles párhuzamokat vélhet felfedezni az olvasó a könyben szereplők és a hazai politikiai- és gazdasági elittel. De vajon nem tart a megjelenés után rázúduló kényes kérdésektől?

"Fejlődöm az álcázásban. Érdekes játék, hogy ki lehet Bivay-Serény György – így hívják az egyik agrárbárót a könyvemben. De ez csak egy olvasat" – mondta Frei Tamás a Blikknek.

Frei Tamás

Azt nem árulta el az író, hogy leleplező könyveinek megjelenései után kap-e életveszélyes fenyegetéseke, azt azonban kijelentette, ilyenkor mindig jobb, ha elutazik egy időre. "Nem egyszerű az utóvédharc, jó ilyenkor felülni a repülőre, és Miamiig menni. Most elmegyek 4-5 hónapra, és itt hagyom magam mögött a zűrzavart. Ezt viccesen mondom, de azért csak félig-meddig viccesen" – tette hozzá Frei, aki majd csak távolról „nézi”, valójában mit is hagy maga mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.