Meztelen modell pózol hatalmas cirkuszi elefántokkal – Lenyűgöző fotósorozat

Forrás: Vanessa Von Zitzewitz -
modell ember fotósorozat természet meztelen elefánt fényképezés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vanessa Von Zitzewitz, aki annak idején Victoria Beckhamet fényképezte ruha nélkül, újabb projektjével borzolja a kedélyeket.

Nem mindennapi fotósorozattal rukkolt elő Vanessa Von Zitzewitz, akinek állandó témáját képezi az emberek és a természet kapcsolata.

Forrás: Vanessa Von Zitzewitz

A hamburgi születésű fotográfus hatalmas cirkuszi elefántok és egy náluk jóval kisebb, anyaszült meztelenre vetkőztetett modell közreműködésével készítette el a Tánc az elefántokkal című fotósorozatát.

Forrás: Vanessa Von Zitzewitz

Von Zitzewitz, aki 2005-ben Victoria Beckhamet állította kamerája elé pucéran, a közöttük feszülő erőkülönbséggel akarta megmutatni, mennyire törékeny a nő, és mennyire erősek ezek az állatok.

Hajléktalanból lett modell, most filmet forgatnak az életérőlhttp://www.life.hu/kult/20150731-mark-reay-hajlektalabol-lett-modell-majd-divatfotos-most-filmet-keszitenek-az-eletebol.htmlA most 56 éves Mark Reay 6 éven keresztül élt az utcán, onnan járt a fotózásokra, ahol a legnagyobb nevekkel dolgozott együtt. Most filmet csinálnak az életéből.Kult--Hogyan lehet megélni minimális fizetésből? - Erről a magyar rövidfilmről beszél az országhttp://www.life.hu/kult/20141125-szirmai-marton-uj-rovidfilmje-a-minimal-arra-a-kerdesre-keresi-a-valaszt-hogyan-lehet-megelni-a.htmlA Szalontüdő és a Legenda rendezője, Szirmai Márton új kisfilmet forgatott, Minimál címmel. A néhol nevetségesnek tűnő szerepek és szituációk valójában egy komoly társadalmi problémát feszegetnek – nevezetesen azt, hogyan lehet megélni a minimális fizetésből napjainkban.KultOrigoJegyeladási rekordot döntött az új James Bond-filmhttp://www.life.hu/kult/20151031-brit-jegyeladasi-csucsot-dontott-az-uj-james-bond-film.htmlJegyeladási rekordot döntött a brit mozikban a 007 Spectre: A Fantom visszatér című új James Bond-film, amelynek világpremierjét hétfő este tartották a londoni Royal Albert Hallban.Kult--"Az ember legyen a saját életének a hősnője!" - 5 legszebb idézet a Holiday c. filmbőlhttp://www.life.hu/kult/20151101-5-legszebb-idezet-a-holiday-cimu-filmbol.htmlSzélsebesen közeleg felénk a karácsony, ezzel együtt pedig ideje felkészülni a megható ünnepi filmekre is. Mi az alapozást az egyik nagy kedvencünkkel, a Holiday-jel kezdjük, amely telis-tele van megannyi romantikus jelenettel, no meg párbeszéddel. Jöjjenek a Life.hu kedvenc Holiday-idézetei! Kult--Megható fotó - Így köszöntette fel Terence Hill Bud Spencerthttp://www.life.hu/kult/20151101-meghato-foto-igy-koszontette-fel-terence-hill-bud-spencert.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Bud Spencer tegnap ünnepelte 86. születésnapját. Ez alkalomból pedig természetesen legendás társa, Terence Hill is felköszöntötte. Kult--10 tény, amit nem tud­tál Marilyn Monroe-rólhttp://www.life.hu/kult/20151101-10-teny-amit-nem-tud-tal-ma-ri-lyn-mon-roe-rol.htmlMilliók rajongtak, sőt rajonganak még ma is érte, az igazi Marilynről, vagyis Norma Jeane-ről mégis szinte semmit nem tudnak az emberek. Következzen hát 10 olyan érdekesség, amit egy valódi rajongónak tudni érdemes.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.