hatodik évad sorozat színész Kit Harrington Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HBO bejelentette, hogy pár sorozatának csúsztatja a premierdátumát. A hírek szerint a Trónok harca is később kerül képernyőre. 

A tervezettnél később, február 14-én indítja a Csajok és az Együttlét új évadját, valamint a Vinylcímű új sorozatot. Ez valószínűleg a Trónok harca csúszásához is vezet. - írja az Origo.

Trónok harca szereplők Forrás: HBO

A népszerű fantasysorozat ugyanis szintén vasárnaponként megy, figyelembe véve azonban, hogy a fenti szériák tíz epizódosak, a Trónok harca hatodik évadja leghamarabb április 24-én indulhat el. A Trónok harca hatodik évadjában végre kiderülhet, hogy mi történt valójában Havas Jonnal, és pár vendégszereplő is feltűnik, többek között Max von Sydow, Ian McShane és Richard E. Grant.

Most akkor Havas Jon meghalt vagy sem? Árulkodó fotó!

A lehető legszomorúbban ért véget a Trónok harca ötödik évadja, ám ha hihetünk az interneten keringő legfrissebb képeknek, mégsincs minden annyira veszve, mint azt elsőre hinnénk. Vigyázat, hatalmas spoilerveszély következik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.