Hungary's Got Talent zsűritag kolin koncert London linczényi márkó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talent zsűritagja a napokban Londonban koncertezik. A Kolin tagjai tegnap érkeztek meg a brit fővárosba, és megkaptuk az első Londonban készült képeiket.

Márkó szívesen mesélt arról, hogy ki hívta meg őket Londonba, és nem bánja-e, hogy ezen a héten nem tudja megnézni szombat este a tehetségkutató válogatóját.

Forrás: RTL Klub

Hol koncerteztek majd, milyen bulikra lehet számítani?

Kétszer játszunk Londonban. Az egyik rendezvényre az az újságíró hívott meg bennünket, aki megjelentette azt az interjút, amelyből kiderül, hogy Keith Richards felszívta az apja hamvait. Reméljük, rólunk egész mást fog írni. A másik koncert a Barflyban lesz, ami az egyik legforróbb klubnak számít Angliában, ha itt játszik valaki, akkor arra odafigyelnek. Ezeken kívül játszunk Sheffieldben és Southamptonban is. Nagyon bizakodóak vagyunk, reméljük, hogy jó benyomást teszünk a közönségre és a szakmára is. Régóta dolgozunk azon, hogy elég szexik legyünk ezeken a koncerteken.

Léptetek már fel Londonban?

Nem, ez lesz az első (illetve első kettő) alkalom. És nagyon reméljük, nem az utolsó.

Városnézésre marad időd?

Mindennap koncertünk lesz, szóval a reggeli után be a buszba, hangbeállás, majd koncert, majd minibulika, majd alvás. A városnézés kimarad, de mind voltunk már Londonban, szóval a hollókat már láttuk.

Van valami rendhagyó szokásod az utazásaid során?

Ha csak tehetem, minden évben elutazom hosszabb időre. Ezen utazások során megtanultam, hogy milyen felesleges ragaszkodni a szokásokhoz és a gyűjtögetéshez, mert csak felesleges cipekedéssel jár, és otthon sosem kerülnek elő a felhalmozott tárgyak. Csak az emlékekre koncentrálok. De ez most teljesen más utazás lesz, hiszen most azért megyünk, hogy bizonyítsunk, és a legjobbat nyújtsuk. Így most a szakmai rigolyáinknak engedelmeskedünk, amiből viszont rengeteg van, kezdve a koncert előtti jógázástól a közös csatakiáltásig.

Forrás: RTL Klub

Visszanézed a Got Talent-válogató adásait? A mostaniról maradsz le először?

Vissza szoktam. Egyrészt, hogy tudjam, az élő adásokban milyen hosszan szólaljak majd meg. A felvett adások vágottak, sokszor hosszabban értékelünk, mint ami végül képernyőre kerül. Az élő adásban erre nyilván nincs lehetőség, ezért addigra fel kell vennem az adások ritmusát. Másrészt van egy baráti társaságom, akikkel közösen néztük mindig is a hasonló tévéműsorokat (és persze a trash műsorokat, amelyeknek óriási rajongói vagyunk). Ilyenkor persze az állandó céltáblájuk és humorforrásuk vagyok. Most nézik majd egyedül nélkülem, szóval végre igazán lehetőségük lesz kibeszélni. Én pedig ezen a héten kizárólag az előadói énemmel foglalkozom, az adást talán a jövő héten pótolom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.