karácsony advent mese naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett a könyvesboltokba az Adventi Mesenaptár, ami minden napra egy-egy mesét kínál a gyerekeknek az adventi időszakban. A hozzá tartozó, teljesen magyar fejlesztésű, többnyelvű applikáció is hamarosan megjelenik.

A 2-7 éves korosztály számára készült, családi-baráti összefogás révén megvalósult adventi projekt ötletgazdája Sebestyén Diána (Dina). Dina hatodik gyermeke, Mira tejfehérje érzékeny, így aztán nem kaphatott hagyományos, csokival töltött adventi naptárat, ehelyett valami mást kellett kitalálniuk.

Forrás: Sebestyén Diána

„Megígértette velem, hogy minden este elalvás előtt mesélek neki egy mesét. Ezen túl minden este megkérdeztem tőle, miről szóljon a mese. Többnyire az aznap történéseit meséltette el, állatgyerek szereplőkkel.” – mondja Dina. A tanulságos kis mesék elkezdtek szépen összeállni, így Dina le is jegyezte őket. A gyerekek segítségével közben elkészültek a mesék, a grafikák, a digitális kidolgozás és az animációk is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.