Saját magáról készült szobrot zúzott szét a meztelen művész

Forrás: Northfoto -
Maria Kulikovska meztelen ukrán szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ukrán Maria Kulikovska modern művész a Saatchi Galériában keltett nagy feltűnést új alkotásával.

Saját magáról mintázott egy meztelen szobrot Maria Kulikovska, majd épp ugyanolyan öltözetben, amilyenben szoborként látható, szét is verte azt. Az Éva-kösztümös ukrán művésznő egy kalapáccsal rontott neki alkotásának, és darabokra törte.

Forrás: Northfoto
Koncz Zsuzsa életműdíjat kapott http://www.life.hu/kult/20151124-eletmudijat-kapott-koncz-zsuzsa.htmlKoncz Zsuzsát az egész ország ismeri, leghíresebb dalait minden korosztály hallotta már. A gyönyörű hangú énekesnő életműdíjat kapott. KultOrigoRangos díjat kapott egy újabb magyar filmhttp://www.life.hu/kult/20151110-a-szerdai-gyerek-cimu-magyar-film-rangos-dijat-kapott.htmlA Karlovy Vary-ban már több díjat bezsebelő Szerdai gyerek című film ezúttal Cottbusban is nagy sikert aratott. Kult--Éjjeli baglyok figyelem! Eljött a ti időtök!http://www.life.hu/kult/20151104-kulturalis-programajanlo-november-5-8.htmlNem vagy korán fekvő típus, és még a zenét is szereted? Tökéletes programajánlatunk van a számodra. Sőt, még karmesterként is kipróbálhatod magad, a nap bármely szakában. Ha menyasszony vagy whiskey-kedvelő vagy, akkor is tudjuk, hol a helyed. Hol? Figyelj, és már mondjuk is. Kult--Tom Waits rajongói állítják, Adele az énekestől lopta a Hello szövegéthttp://www.life.hu/kult/20151103-adele-enekesnot-dallopassal-vadoljak.htmlAdele nagy visszatérése igazán ütősre sikeredett, de a rossz nyelvek (és Tom Waits rajongói) szerint a 27 éves énekesnő Tom Waits dalából, a Martha-ból merítette új számának dalszövegét.Kult--Harry Potter csillagot kapott - Daniel Radcliffe-é a 2565. hollywoodi csillag a sétányonhttp://www.life.hu/kult/20151030-daniel-radcliffe-a-harry-potter-filmek-sztarja-csillagot-kap-a-hiressegek-setanyan.htmlDaniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek sztárja csillagot kap a Hírességek sétányán Hollywoodban. A színész november 12-én leplezheti le a híres kövezet 2565. csillagát. Kult--Vigyázat, a ruhák véletlenszerű lekerülése előfordulhat!http://www.life.hu/kult/20151014-kulturalis-programajanlo-oktober-15-18.htmlSzemed-szád nyitva marad, olyan produkciót varázsol a hétvégén a színpadra egy tehetséges táncformáció. Mantrák bűvöletébe kerülhetsz, vagy ellátogattok a családdal egy szuper apa-fiú programra. Mindez hol lesz? Eláruljuk! Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.