38 év után újabb feldolgozást készítenek a legendás musicelből, amelyben John Travolta és Olivia-Newton John helyett népszerű fiatal színek játsszák majd a főszerepet.

2016. január 31-én mutatja be a Fox csatorna a film feldolgozását, a Grease: Live-ot, aminek a különlegessége az lesz, hogy élőben adják majd le. A produkció hivatalosan a Broadway-musical legújabb feldolgozása, de az alkotók a 78-as filmváltozat képi világára támaszkodtak.

Forrás: Fox

Sandyt Julianne Hough alakítja, aki a Díva és a Mindörökké rock című filmekben vált ismertté. A férfi főszereplőt, Danny-t a  hazánkban kevésbé ismert Aaron Tveit játssza. Rizzót Vanessa Hudgens kelti életre, de a Jonas Brothersből ismert Nick Jonas is szerepel majd a filmben. 

A Grease 10 legjobb pillanata
Ha egy majd' 30 éves musical dalaira a mai napig rázzák a popójukat bulikban az emberek, az azt jelenti: örökzöld klasszikusról van szó, és ez nem csak a zenére, de a filmre is igaz. Összegyűjtöttük a valaha egyszer, valaki által itthon Pomádénak elkeresztelt Grease legemlékezetesebb momentumainak tízes listáját. Olvasd el a Life.hu cikkét!