Vanessa Hudgens film Julianne Hough Broadway Grease
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
38 év után újabb feldolgozást készítenek a legendás musicelből, amelyben John Travolta és Olivia-Newton John helyett népszerű fiatal színek játsszák majd a főszerepet.

2016. január 31-én mutatja be a Fox csatorna a film feldolgozását, a Grease: Live-ot, aminek a különlegessége az lesz, hogy élőben adják majd le. A produkció hivatalosan a Broadway-musical legújabb feldolgozása, de az alkotók a 78-as filmváltozat képi világára támaszkodtak.

Forrás: Fox

Sandyt Julianne Hough alakítja, aki a Díva és a Mindörökké rock című filmekben vált ismertté. A férfi főszereplőt, Danny-t a hazánkban kevésbé ismert Aaron Tveit játssza. Rizzót Vanessa Hudgens kelti életre, de a Jonas Brothersből ismert Nick Jonas is szerepel majd a filmben.

A Grease 10 legjobb pillanata

Ha egy majd' 30 éves musical dalaira a mai napig rázzák a popójukat bulikban az emberek, az azt jelenti: örökzöld klasszikusról van szó, és ez nem csak a zenére, de a filmre is igaz. Összegyűjtöttük a valaha egyszer, valaki által itthon Pomádénak elkeresztelt Grease legemlékezetesebb momentumainak tízes listáját. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Saját magáról készült szobrot zúzott szét a meztelen művészhttp://www.life.hu/kult/20151124-sajat-magarol-keszult-szobrot-zuzott-szet-a-meztelen-muvesz.htmlAz ukrán Maria Kulikovska modern művész a Saatchi Galériában keltett nagy feltűnést új alkotásával. Kult--Harkányi Endre: "Ha ezt a kevés pénzt nem éri meg, hogy tagja legyek a Vígnek, akkor rendben van" http://www.life.hu/kult/20151125-harkanyi-endre-a-hetfo-esti-gundel-muveszeti-dij-dijatadojan-fakadt-ki.htmlA Blikk arról ír, hogy pert fontolgatott Harkányi Endre, amikor kiderült, a Vígszínház vezetése csökkentett fizetéssel járó új szerződést akar adni neki. Később úgy döntött, mégsem tereli jogi útra az esetet, ugyanis a felmondása ellenére még munkakapcsolatban áll az Eszenyi Enikő vezette intézménnyel. KultMTIPárizs előtt tisztelgett a Simpson családhttp://www.life.hu/kult/20151124-igy-emlekeztek-meg-a-parizsi-merenyletek-aldozatairol-a-simpson-csalad.htmlA sorozat legutóbbi epizódjában többen is kiszúrták, hogy a rajzfilmsorozat alkotói különleges rejtett elemekkel emlékeztek meg a párizsi merényletek áldozatairól. Kult--Elbűvölő! Kutyus készítette az esküvői videóthttp://www.life.hu/kult/20151124-igy-nez-ki-ha-a-kutyad-kesziti-az-eskuvoi-videot.htmlRyder hátára egy GoPro kamerát szereltek, ami segítségével fel tudta venni gázdái nagy napját. A végeredmény egyszerűen bámulatos! KultOrigoElkészült A Játékkészítő meseapplikációja Szabó Győzővelhttp://www.life.hu/kult/20151124-elkeszult-a-jatekkeszito-meseapplikacioja-szabo-gyozovel.htmlA BOOKR Kids által fejlesztett alkalmazásban a Malac szemszögéből hallgathatjuk meg a történetet, természetesen Szabó Győző elmesélésében. Kult--Judy Garland Dorothy-ruhája lett a világ egyik legdrágább jelmezehttp://www.life.hu/kult/20151124-judy-garland-dorothy-ruhaja-lett-a-vilag-egyik-legdragabb-jelmeze.htmlJudy Garland játszotta az Óz, a csodák csodája című klasszikus film Dorothy-ját. A filmben viselt ruhája lett a világ egyik legdrágább jelmeze. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.