Robert Downey Jr. film Bosszúállók előzetes Chris Evans Amerika Kapitány: Polgárháború
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Temérdek akciót és meglepetést ígér az Amerika Kapitány: Polgárháború első trailere, melyben a Bosszúállók vonala helyett egy teljesen új irányba halad a történet. 

Ahogy a címe is ígéri, a film Amerika Kapitány történetét viszi tovább, az ő lelki vívódása áll a középpontjában. Az eddig szövetséges szuperhősök most egymás ellen fordulnak: Vasember (Robert Downey Jr.) és követői elfogadják, hogy a kormányzat monitorozza a működésüket, a Kapitány (Chris Evans) és a hozzá csatlakozók azonban ebbe nem törődnek bele, és illegalitásba vonulnak. Kapitányt személyes okok is vezérlik, meg akarja akadályozni, hogy Bucky-t (Sebastian Stan) elfogják a kormányerők. Magyar premier: 2016. május 12.

3 híres filmszerep, amit eredetileg férfiaknak szántakhttp://www.life.hu/kult/20151125-3-hires-filmszerep-amelyet-eredetileg-ferfiaknak-szantak-de-nok-kaptak-meg.htmlAngelina Jolie, Jane Lynch és Jodie Foster – mi a közös bennük? Mind a három színésznő egy-egy férfi kollégájuk elől happolt el egy szerepet. Máris mutatjuk. Kult--Judy Garland Dorothy-ruhája lett a világ egyik legdrágább jelmezehttp://www.life.hu/kult/20151124-judy-garland-dorothy-ruhaja-lett-a-vilag-egyik-legdragabb-jelmeze.htmlJudy Garland játszotta az Óz, a csodák csodája című klasszikus film Dorothy-ját. A filmben viselt ruhája lett a világ egyik legdrágább jelmeze. Kult--A Vastag-tesók éneklik a Toyboyt A Játékkészítőbenhttp://www.life.hu/kult/20151124-a-vastag-tesok-eneklik-a-toyboyt-a-jatekkeszitoben.htmlA tavaly bemutatott, A Játékkészítő című pop-show-musical egyik nagy slágere volt Hüvelyk Matyi dala, a Toyboy. Bár Hüvelyk Matyi nem lesz az idei darabban, de marad a dal, amit Babszem Jankó, azaz Vastag Csaba és öccse énekel majd. KultOrigoHoppá! Havas Jon visszatér a Trónok harcába?http://www.life.hu/kult/20151124-a-tronok-harca-sorozat-legujabb-plakatjan-havas-jon-verben-uszo-arca-lathato.htmlHavas Jon vérben úszó arca szítja az indulatokat a Trónok harca Twitter oldalára feltöltött plakáton. KultOrigoEszenyi Enikő vs. Harkányi Endre - Íme, a Vígszínház közleményehttp://www.life.hu/kult/20151124-eszenyi-eniko-es-harkanyi-endre-ugyeben-a-vigszinhaz-kozlemenyt-adott-ki.htmlAhogy már írtunk róla, kitálalt a Vígszínház vezetéséről Harkányi Endre. A Kossuth- és Jászai-díjas színművész harminc év után elhagyja a színházat, kollégái pedig aggódnak az idős színészért. KultMTI24 évvel ezelőtt debütált A szépség és a szörnyeteghttp://www.life.hu/kult/20151122-a-szepseg-es-a-szornyeteg-tobb-mint-husz-eve-varazsolt-el-minket-ma-van-az-evfordulo.htmlDisney egyik legszebb és leggyönyörűbb romantikus történetét ezen a napon mutatták be országosan Amerikában. A filmet később Oscar-díjra is jelölték. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.