Dobó Kata játszana szerelmével

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
magyar film Dobó Kata filmpremier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dobó Katával párja filmpremierjén találkozott riporterünk. A szép színésznő többek között elmondta, büszke a párjára, és hozzátette szívesen dolgozna kedvesével. 

Hogy kerül a Lány a Liftbe?http://www.life.hu/kult/20151123-kulturalis-programajanlo-november-26-29.htmlHelló, adventi időszak! Elkezdődött a lázas készülődés mindenki kedvenc ünnepére, a karácsonyra. Ilyenkor a munkanapok is hosszabbnak tűnnek, hétvégénként pedig kezdődnek a vad bevásárló körutak. Kell egy kis kikapcsolódás! Kult--Újabb világsztár csatlakozott az új Bridget Jones-filmhez http://www.life.hu/kult/20151125-ed-sheeran-kisebb-szerepet-kapott-az-bridget-jones-filmben-elso-kozos-foto.htmlEd Sheeran az Instagramon osztotta meg rajongóival a jó hírt: ő is kapott egy kisebb szerepet a jövőre mozikba kerülő produkcióban. KultFilm készül Freddie Mercury életéből - Ő lesz a főszereplő! http://www.life.hu/kult/20151125-freddie-mercury-eleterol-film-keszul-ben-whishaw-jatsza-majd-a-queen-frontemberet.htmlA Queen legendás frontemberéről jövő nyáron kezdik el forgatni az életrajzi alkotást. A forgatókönyvírók már meg is találták a főszereplőt. Kult--Párizs előtt tisztelgett a Simpson családhttp://www.life.hu/kult/20151124-igy-emlekeztek-meg-a-parizsi-merenyletek-aldozatairol-a-simpson-csalad.htmlA sorozat legutóbbi epizódjában többen is kiszúrták, hogy a rajzfilmsorozat alkotói különleges rejtett elemekkel emlékeztek meg a párizsi merényletek áldozatairól. Kult--Hősök: "Soha nem akartunk begyöpösödött banda lenni"http://www.life.hu/kult/20151121-hosok-jovore-tizenot-eves-hazank-egyik-legnepszerubb-hip-hop-csapat.htmlVajon mitől lesz ma valaki Magyarországon igazán sikeres előadó? Ez nem az Egyesült Államok, ahol hatalmas a zenei piac, így a legkisebbek is vígan elélnek egy rádiós toplistából. Itthon keményen meg kell dolgozni, mind a szakma, mind a rajongók elismeréséért. Erre jó példa a Hősök, hazánk egyik legnépszerűbb hiphopegyüttese. A csapat jövőre ünnepli a 15. születésnapját, és bár az évek alatt sokat formálódtak, mindig megőrizték az egyediségüket. Kíváncsi voltam, vajon mi is az ő népszerűségük valódi kulcsa. Kult--24 évvel ezelőtt debütált A szépség és a szörnyeteghttp://www.life.hu/kult/20151122-a-szepseg-es-a-szornyeteg-tobb-mint-husz-eve-varazsolt-el-minket-ma-van-az-evfordulo.htmlDisney egyik legszebb és leggyönyörűbb romantikus történetét ezen a napon mutatták be országosan Amerikában. A filmet később Oscar-díjra is jelölték. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.