Három éve hunyt el Komár László - November 28-án lenne 71 éves

Fotó: TV2 -
Komár László évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegség után három éve októberben hunyt el Komár László. Felesége, Krisztina a mai napig nem tette túl magát halálán, kislánya, Karolina pedig csupán 8 éves volt, amikor elveszítette papáját. 

Komárt azonban nem csupán a családja, de a rock and roll-rajongók is gyászolják a mai napig: dalait pedig a más zenei műfaj kedvelői is kívülről fújják.

Komár László özvegye: „Rendszeresen beszélgetek Lacival"

„Sokáig nem álmodtam Lacival a halála után, ami nagyon zavart, újabban viszont egyre gyakrabban. Álmomban Laci újra egészséges, nyoma sincs rajta a betegségnek, csupa derű és jókedv, mint amilyen mindig is volt. Laci lett az én védőangyalom. Rendszeresen beszélgetek vele, különösen, ha nehéz döntés előtt állok. Ő pedig valahogy mindig jelez nekem" – nyilatkozta Krisztina.
Fotó: TV2

Öt szállóigévé vált idézet Woody Allentőlhttp://www.life.hu/kult/20151128-ot-woody-allen-klasszikusat-tuzi-musorra-az-urania.htmlWoody Allen világhírű amerikai rendező 80. születésnapja alkalmából öt klasszikus alkotását tűzi műsorra az Uránia Nemzeti Filmszínház keddtől február elejéig Budapesten.KultAFP15 évig titkolták - Ő Törőcsik Mari unokájahttp://www.life.hu/kult/20151128-jarai-mate-jaszai-dijas-szinesz-torocsik-mari-unokaja.htmlTizenöt évig senkinek sem beszélt híres nagymamájáról Törőcsik Mari unokája. A Nemzet Színésze, kétszeres Kossuth-díjas művésznő a napokban töltötte be a nyolcvanat, és ebból az alkalomból az unokája, Járai Máté Jászai-díjas színész mesélt róla. KultOrigoHallgasd meg, mi volt a sláger 1910-ben Magyarországon!http://www.life.hu/kult/20151127-itt-megtalalod-mikor-milyen-zene-volt-a-slager-hallgass-bele-orok-klasszikusokba.htmlIgazi időutazásra hív minket egy zenei oldal. Meghallgathatod, hogy egy adott évtizedben mi szólt napi szinten a rádióban. KultOrigoÚjabb elismerés! A legrangosabb filmes listára került fel a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20151127-a-saul-fia-a-legrangosabb-filmes-listan-nyolcadik-helyre-ke.html2015 legjobb filmjei között hozta le a Saul fiát a világ legnagyobb elismerésnek örvendő filmes magazinja. KultOrigoHoppá! Soha nem látott fotók kerültek elő a 18 éves Madonnárólhttp://www.life.hu/kult/20151126-madonna-18-eves-korabol-kerultek-elo-soha-nem-latott-fotok.html1976-ban, a Michigan Egyetemen készültek a most előkerült fotók Madonnáról, akit akkor még nem ismert a világ. Kult--Saját magáról készült szobrot zúzott szét a meztelen művészhttp://www.life.hu/kult/20151124-sajat-magarol-keszult-szobrot-zuzott-szet-a-meztelen-muvesz.htmlAz ukrán Maria Kulikovska modern művész a Saatchi Galériában keltett nagy feltűnést új alkotásával. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.