Akkor együtt maradt az Emma Thompson és Alan Rickman által alakított házaspár az Igazából szerelem című filmben, vagy sem? A forgatókönyvíró elárulta!

A Reszkessetek, betörők! után valószínűleg az Igazából szerelem című film a másik közkedvelt karácsonyki alkotás, amelyet mindig újra tudnánk nézni az ünnepi időszakban (és persze akármikor máskor is).

Forrás: EyePress/Hon-Man Fung

Ám úgy tűnik, nem mindenki számára hagyott kellemes érzést a romantikus mozi befejezése - kiváltképp az Emma Thompson és Alan Rickman által alakított házaspár történetének szála. Egy kis emlékeztető: a feleség, Karen megtalálja férje, Harry kabátjának zsebében a nyakláncot, amelyet végül nem ő, hanem a férfi egyik csinos munkatársnője kap ajándékba karácsonyra.

Rémlik, hogy a végén számon kéri férjén az asszony, ugye? Nos, a film egyik rajongója Twitteren kérte a film forgatókönyvíróját, Emma Freudot, hogy tisztázza végre: együtt marad Karen és Harry vagy sem? Együtt, igen. De az otthon már nem olyan boldog, mint egykor volt- árulta el Emma a kétgyerekes házaspár történetének alakulását.