Gondoltad volna? Hatalmas titok derült ki az Igazából szerelem című filmről

Forrás: EyePress/Hon-Man Fung -
karácsony film Alan Rickman történet Igazából szerelem házaspár Emma Thompson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor együtt maradt az Emma Thompson és Alan Rickman által alakított házaspár az Igazából szerelem című filmben, vagy sem? A forgatókönyvíró elárulta!

A Reszkessetek, betörők! után valószínűleg az Igazából szerelem című film a másik közkedvelt karácsonyki alkotás, amelyet mindig újra tudnánk nézni az ünnepi időszakban (és persze akármikor máskor is).

Forrás: EyePress/Hon-Man Fung

Ám úgy tűnik, nem mindenki számára hagyott kellemes érzést a romantikus mozi befejezése - kiváltképp az Emma Thompson és Alan Rickman által alakított házaspár történetének szála. Egy kis emlékeztető: a feleség, Karen megtalálja férje, Harry kabátjának zsebében a nyakláncot, amelyet végül nem ő, hanem a férfi egyik csinos munkatársnője kap ajándékba karácsonyra.

Már randizik az Igazából szerelem cuki fiújahttp://www.life.hu/intim/20140320-thomas-sangster-az-igazabol-szerelem-cuki-fiuszereploje-mar-23-eves-es-isabella-mellinggel-jar.htmlThomas Sangster, aki a filmben Liam Neeson fogadott kisfiát alakította, Isabella Mellinggel jár. Végérvényesen felnőtt a srác...Intim--Kern András 18 év után újra filmet rendezetthttp://www.life.hu/kult/20151215-kern-andras-szinesz-rendezo-18-ev-utan-ujra-filmet-rendezett-gondolj-ram-cimmel.htmlA Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész ezúttal egy Vámos Miklós-novellából készített „haláli" vígjátékot rendezte, melyet Ragályi Elemér fényképezett. Kult--Ez "igazából szerelem"! - Meghatóan búcsúzott halott feleségétől egy férfihttp://www.life.hu/intim/20140322-igazabol-szerelem-egy-ismeretlen-ferfi-meghato-bucsuja-halott-felesegetol.htmlTöbb mint hatvan boldog év után buszmegállóban hagyott szerelmes levéllel búcsúzott el az ismeretlen férfi a feleségétől.Intim--"Gondolom a rajongók szeretni fogják" - George Lucas nem dicsérte túl az új Star Wars-filmethttp://www.life.hu/news/20151208-george-lucas-nem-dicserte-halalra-az-uj-star-wars-filmet.htmlAhogy arról korábban az Origo beszámolt, George Lucas végre megnézte a Star Wars: Az ébredő Erő-t, és a Lucasfilm elnöke szerint "tökre tetszett neki". A sorozat atyja vasárnap este konkrétan meg is szólalt az új filmmel kapcsolatban, és ennél diplomatikusabb véleményt nehezen fogalmazhatott meg volna. News--Kisbabát vár az Igazából szerelem sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20140818-martine-mccutcheon-brit-szineszno-elso-gyereket-varja.htmlMartine McCutcheon az Igazából szerelem dundi asszisztensét játszotta, így az egész világ ismeri. A 38 éves színésznő a depesszió és a folyamatos betegeskedés után már-már lemondott arról, hogy valaha is gyermeke lesz. A minap azonban magazincímlapon jelentette be a világnak: kisbabát vár.Család--Zuhanyzás közben filmezték kolléganőiket a tengerészekhttp://www.life.hu/news/20151211-zuhanyzas-kozben-filmeztek-kolleganoiket-a-tengereszek.htmlMajdnem egy teljes évig videózták női társaikat zuhanyzás közben a USS Wyoming tengerészei, akik közül többen börtönbe kerültek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.