Ha úgy érzed, szükséged van még egy napra, amikor az ágyból sem kell kikelned, maximum a konyháig elsétálnod, hogy popcornt készíts, szerencsés napod van, hiszen jó filmeket nézhetsz ma a tévében.

Összegyűjtöttük neked, miket érdemes megnézned ma, ha filmezni szeretnél.

Becstelen brigantikForrás: AFP, Nortfoto

A Gyűrűk Ura - A Gyűrű Szövetsége - 19:10 RTL Klub

Ha ismeretlen számodra Frodó, Gandalf, Bilbó, a többi hobbit és varázslény története, itt az idő, hogy megismerd. Ha ezerszer láttad a trilógiát, akkor viszont itt az ideje, hogy ezeregyedszerre is végignézd, hiszen a mesés történetet kár kihagyni.

Becstelen Brigantyk - 22:25 TV2

Annyit mondunk: Quentin Tarantino, Brad Pitt, Christoph Waltz. Kell még sorolni? Ugye, hogy nem! Az izgalmas, pörgős, háborús film alatt garantáltan megérted, miért jelölték ennyi díjra az alkotást.

Szerelem sokadik látásra - 13:45 Viasat3

Egy jó kis romantikus vígjátékra vágysz? Ashton Kutcher és filmes partnere, Amanda Peet elhozzák neked. Elő a popcornnal, csajos filmre felkészülni!

Imádok férjhez menni- 21:40 M3

Színházba mennél, de kimozdulni nincs kedved? Nézd meg Bodrogi Gyula, Darvas Iván és Voith Ági főszereplésével az 1992-es színdarab közvetítését.

Szexiskola - 22:00 LifeNetwork

A szókimondó Anna Richardson vezetésével a szexuális tájékozatlanság és szégyenlősködés ellen száll harcba a film. Kiderül, nem vagy egyedül a problémáiddal, és persze hasznos tanácsokat is kapsz ezek ellen.