Így báloznak a vámpírok Budapesten

musical Vámpírok bálja siker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
250. előadásához ért a Vámpírok bálja a Pesti Magyar Színházban. A Life.hu riportere, Domszky László a darab sikerének titkáról faggatta a szereplőket.

Egyházi Géza szerint a siker titka az, hogy nem állandóan van műsoron, nem játsszák heti nyolc alkalommal, hanem télen és nyáron egy-egy rövidebb időszakban. Így már alig várják az előadásokat. De mit gondol a sikerről Feke Pál? A videóból minden kiderül!

Golden Globe 2016: íme, a győztesek!http://www.life.hu/kult/20160111-golden-globe-dijat-nyert-a-saul-fia-a-visszatero-lett-a-legjobb-drama-a-mentoexpedicio-a-legjobb.htmlA Saul fia kapta a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Golden Globe-díjat, Nemes Jeles László rendező munkája az első magyar alkotás, amely elnyerte a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezetének (HFPA) elismerését. A legjobb dráma A visszatérő, a legjobb vígjáték a Mentőexpedíció lett. Kult--Történelmi pillanat: megnyerte a Golden Globe-ot a Saul fiahttp://www.life.hu/kult/20160111-tortenelmi-pillanat-megnyerte-a-golden-globe-ot-a-saul-fia.htmlÉs igen, eljött a pillanat, amire oly régóta vártunk: 2016-ban magyar film nyerte meg a Golden Globe-gálán a legjobb idegen nyelvű alkotásnak járó díjat. Kimondhatatlanul büszkék vagyunk a Saul fiára! Kult--108 éve, január 9-én született Simone de Beauvoir - 5 idézet a francia írónőtőlhttp://www.life.hu/kult/20160109-108-eve-simone-de-beauvoir-francia-irono.htmlAz írónőt azon kívül, hogy Jean-Paul Sartre élettársa volt, saját művein keresztül is ismerhetitek: a 20. század második felének egyik népszerű, meghatározó feminista, egzisztencialista gondolkodója volt. Legismertebb regényei talán az Egy jó házból való úrilány emlékei és a Második nem, de A kor hatalma és a A körülmények hatalma atmoszférája is egy különleges világba kalauzol bennünket. Íme, egy kis kedvcsináló!KultOrigo5 idézet a barátságrólhttp://www.life.hu/kult/20160109-5-idezet-a-baratsagrol.htmlEgészen kis gyerekkorunktől kezdve meghatározzák életünket a barátaink. Mindig van legjobb barátunk, barátnőnk, aki minden titkunk tudója, és amíg a szerelmek - legalábbis a nagy Ő megtalálásáig - jönnek-mennek az életünkbe, addig az igazi barátunk mindig velünk van: akár örőm, akár bánat ér bennünket. Most a barátságról szedtünk össze néhány idézetet. KultThinkstockBAFTA: A leszbikus dráma és a kémthriller kapta a legtöbb jelölésthttp://www.life.hu/kult/20160108-cate-blanchett-es-steven-spielberg-filmje-kapta-a-legtobb-jelolest-a-baftan.htmlA Cate Blanchett főszereplésével készült Carol című leszbikus dráma és Steven Spielberg Kémek hídja című kémthrillere kapta pénteken a legtöbb, kilenc-kilenc jelölést a brit filmakadémia díjára. Kult--Disney-hercegnőkből betonkeverő? Vicces fotósorozat!http://www.life.hu/kult/20160108-disney-hercegnoket-abrazoltak-betonkeverokent-vicces-fotok-gyermekkorunk-hoseirol.htmlEnnél furcsább ötletet még nem láttunk, de nagyon megmosolyogtuk. Az MTV Brazil blogja megrajzolta a legnépszerűbb Disney hercegnőket úgy, mintha egy építkezés fontos kellékei lennének. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.