Freddie: „Éneklés közben tudok igazán kiteljesedni"

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
A Dal 2016 Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál A Dal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fehérvári Gábor Alfréd, alias Freddie izgatottan készül a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára. Az első elődöntőre január második felében kerül sor, amikor a négyfős zsűri előtt mérettetik majd meg a dala.

Fehérvári Gábor Alfréd gyerekként nem tervezett zenei pályafutást. Énekelni ugyan mindig is szeretett, de csak felnőtt fejjel kezdett el gitározni és komolyabban foglalkozni a zenével. Egy tehetségkutatónak köszönhetően robbant be a köztudatba: azóta a Mary Joe és a Neked nem kell című dalokkal tarolt. A civilben angol nyelvet oktató énekes legújabb szerzeményével, a Pioneer-ral pedig az egyik legrangosabb nemzetközi dalverseny, az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára is bekerült.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

„Nagyon örülök, hogy eljutottam az elődöntőig. Titkon bíztam benne, hogy bekerülök, mert éreztem, hogy nagyon jól sikerült a dalom. Eddig pozitív visszajelzéseket kaptam, de már nagyon várom, hogy a zsűri előtt is előadhassam a Pioneert" – kezdte Freddie, akinek szívéhez különösen közel áll a szerzemény mondanivalója.

„A dal Szabó Zé és Csarnai Borbála közreműködésével készült, fő üzenete, hogy ne féljünk attól, ha másképpen látjuk a világot, mint a körülöttünk élők. Igenis merjünk eredetinek lenni! Én is kicsit másképp gondolkozom, mint a legtöbb ember, így legújabb számomat bátorításként szánom mindenkinek, aki kicsit kilóg a sorból" – árulta el a Sláger TV-nek az énekes, aki úgy érzi, hogy a Pioneer éneklésekor teljesen önmaga lehet.

„Tisztában vagyok vele, hogy a szakmában még kezdőnek számítok, ezért minden alkalom ajándék, amikor megmutathatom a tudásomat. Éneklés közben tudok igazán kiteljesedni, ez a szenvedélyem. Olyan neves alkotók inspirálnak többek között, mint James Bay, Adele vagy a Florence and the Machine, de kevésbé ismert előadók is megihletnek" – mesélte Freddie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.