Egy hírességgel való találkozás a legtöbbször izgalmas élmény, ám vannak olyan esetek is, amelyekben ez a pillanat inkább megkeserítette, sőt tönkretette néhány ember életét. 

Az Alkonyat sztárja, Ashley Greene leégette az otthonát – de mi történt a szomszédokkal? 

Amikor Ashley Greene, az Alkonyat című filmsorozatban az Alice nevű vámpírlányt alakító színésznő égve felejtett egy gyertyát az otthonában, szörnyű tragédia történt. A hatalmas lángok nemcsak az ő otthonát, de a lakóház összes többi lakását is felemésztették. És miközben a bulvárhírek arról szóltak, hogy a híres színésznő kedvenc kutyusa tragikus módon bennégett a lakásban, azzal senki nem törődött, hogy a szomszédok otthona is teljesen lakhatatlanná vált. Adrian Mayorga volt a tűzeset legnagyobb vesztese, ő ugyanis a ház portásaként nemcsak az otthonául szolgáló szolgálati lakását veszítette el, hanem a munkáját is. És habár a lakók korábban sem rajongtak Ashley-ért, azt a mai napig nem tudják megemészteni, hogy a színésznő még csak bocsánatot sem kért a felelőtlenségéért. 

Forrás: AFP/Valerie Macon

Samantha Gailey, akit szexuálisan zaklatott Roman Polanski 

1977-ben Roman Polanski szexuálisan zaklatta az akkor még csak 13 éves Samantha Gailey-t egy partin, amelyet Jack Nicholson házában tartottak. Ez az eset mindkettejük életét gyökeresen megváltoztatta. Samantha összezavarodott, dühös lett a világra, otthagyta az iskolát, és nem akart többé színésznő lenni. Állítása szerint sokkal inkább azért, amit a média művelt vele, mint magáért az incidensért. Polanski pedig a börtönbüntetés elől Franciaországba szökött, és „száműzetésben” élt az elmúlt évtizedekben. Samanthának nagy levegőt kellett vennie, amikor 1997-ben úgy döntött, hogy nyilvánosság elé áll a saját verziójával. Úgy érezte, most már elég felnőtt és kiegyensúlyozott ahhoz, hogy a kezébe vegye a dolgok alakulását. 

Forrás: AFP

Folyton újratölti a poharamat. Aztán azt kéri, megint a felsőm nélkül pózoljak, és hogy menjünk a jakuzziba, ott akar fényképezni. Nincs nálam fürdőruha, úgyhogy fehérneműben ülök be. Készít pár képet, aztán ő is leveszi a ruháit, és meztelenül beül mellém. Akkor már sejtem, hogy ez nincs rendjén. Félek, de kába vagyok, úgyhogy azt mondom neki, hogy asztmám van, vigyen haza. Kiszállok, veszek egy törülközőt, de ő még nem akar hazavinni. 

Samantha története teljes egészében ITT olvasható

A híres komikus, Bill Cosby áldozatai 

Amerika egyik legnépszerűbb, köztiszteletben álló komikusa évtizedeken keresztül erőszakoskodott a környezetébe került nőkkel. Az áldozatok évtizedekig hallgattak, elmondásuk szerint azért, mert úgy érezték, Cosbyval szemben nincs semmi esélyük. Az első nő, aki feljelentette Cosbyt, Andrea Constand volt. A nő azt állította, hogy a férfi pirulákkal elkábította, és erőszakosan közösült vele. Ekkor a bíróság még Cosbynak hitt. Ez után azonban sorra kerültek azok a nők, akik ugyanezt állították a komikusról, így a bíróság újabb tárgyalásokat írt ki. A férfi a közelmúltban elismerte: előfordult, hogy drogokkal elkábította azokat a nőket, akikkel szexuális kapcsolatra akart lépni. 

Forrás: AFP/Vince Bucci

Az iraki veteránt Hulk Hogan fia juttatta kómába 

Két év után, 2009-ben családja hazavihette azt az egykori iraki katonát, John Grazianót, akinek agya súlyosan megsérült egy balesetben, amit Hulk Hogan fia, Nick Bollea okozott. A fiút a baleset okozása miatt mindössze nyolc hónapra ítélték, ebből csak öt hónapot kellett letöltenie. A Graziano család ügyvédei folyamatosan harcolnak azért, hogy meghallgathassák azokat a felvételeket, amik Nick Bollea börtönben töltött hónapjai alatt készültek, ők ugyanis meg vannak győződve arról, hogy Hulk Hogan fia éppen illegális autóversenyzésen vett részt, amikor a tragédia történt. A Hogan fiú enyhe büntetése óriási felháborodást váltott ki, ráadásul az eset után nem sokkal később kiadtak neki egy olyan ideiglenes jogosítványt is, amivel a munkahelyére menet és onnan hazafelé használhatja az autóját. 

Nick BolleaForrás: AFP/2007 Pinellas County Sheriff's Office