A francia szakács jó étvágyat kíván az emberhúsleveshez

szakács videó Remi Gaillard
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remi Gaillard videói a kegyetlen szívatásokról híresek, a francia tréfamester ugyanis genyó poénjaival szívatta már az autósokat, egy delfinárium vendégeit, de a rendőröket sem kímélte. Újabb húzása pedig ismét bizarra sikeredett: emberekből főzött húslevest. Jó étvágyat!

A francia komikus mindig meglepő videókkal rukkol elő, most sem volt ez másképp! Remi Gaillard legújabb videójában szakácsnak állt, miután sokkoló képeket látott a vágóhidakról. Be is totyog egy strandra a frissen vásárolt hozzávalókkal, majd elegánsan egy jacuzzi szélére áll, és bedobálja a zacskó tartalmát a legnagyobb nyugalomban üldögélő emberek közé, akik valamiért nem értékelik, hogy

megpróbálták megfőzni őket.

Après les nouvelles images-chocs de maltraitance animale dans un abattoir, ça y est je cuisine de la viande d'humain. #TopChef

Közzétette: Rémi GAILLARD2016. február 24.

Állatkert helyett Emberkert

Remi egyébként legutóbbi akciójában szintén görbe tükröt tartott az embereknek, ugyanis óriás plüssállatnak öltözve üvegfelületek mögül fotózta az utcákon sétálgatókat.

A modern kannibalizmus legborzasztóbb esetei

A kannibalizmus sok törzsi társadalomban tabu témának számít, ennek leginkább kulturális jelentősége van. A rituális kannibalizmus hozzátartozott a gyász folyamatához különösen a Csendes-óceáni kultúráknál, amik közül még sokan a 19. század végéig sem hagytak fel az emberevéssel. Azt gondolnánk, hogy az effajta barbárság ma már nem történhet meg a világban, vagy mégis? Ezek voltak a közelmúlt legkegyetlenebb esetei!

Emberhús, mint alapanyag?

Nem mindegy, hogy a szükség visz rá valakit arra, hogy emberhúst fogyasszon, vagy kedvtelésből, rituális szertartások keretei között történik mindez. Kannibálok mindig is voltak, sőt, napjainkban is előfordult néhány olyan eset, amikor férfiak, nők fogyasztották el embertársaikat. De mit tudunk valójában az emberhúsról? Ha a kultúránk, a vallásunk, a társadalmi normáink megengednék a fogyasztását, az vajon ártalmas lenne a testi- vagy akár mentális egészségünkre?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.