A Shrek című musicalben Sárkány szerepére eredetileg Szulák Andreával szerződtek le, azonban a színésznő hivatalosan a túl sok elfoglaltsága miatt mégsem tudja vállalni a karakter megformálását.

A nagy sikerű meséből készülő darab májusban fog debütálni, és ez idáig úgy tudtuk, hogy Szulák Andrea tündököl majd a Sárkány szerepében. Február végén viszont már nem jelent meg a musical farsangi partiján - írja a Bors.

Forrás: Tóth Gabi/Facebook

Kedden, a jelmezes rendezvényen, ahol a májusi premiert reklámozták, már Tóth Gabi mosolygott a Sárkány jelmezében, aki a Facebook-oldalán egy fotóval jelentette be, hogy ő formálja majd meg a Sárkányt.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

A szerepcseréről azonban sem a rendező Szente Vajk, sem a producer Rosta Mária nem beszélt. A lap információi szerint Szulák Andreával nehéz volt a közös munka, mivel nem szívesen vett részt a musical népszerűsítésében, de természetesen színészként profi teljesítményt nyújtott. Rosta Mária azonban cáfolta ezeket a pletykákat. A producer elmondta a lapnak, hogy Szulák Andi – ahogy Tóth Gabi is – igazi sárkánytípus, és csupán a színésznő sok szereplése miatt kell lemondania ennek a karakternek a megformálásáról.

Forrás: TV2 sajtószoba

„Andi zseniális művésznő. Nekem személyesen is jó barátnőm, sajnálom a távozását, de négy színházzal kellett egyeztetni a szereplését. Nem sikerült, pedig igazi sárkánytípus, ahogy Tóth Gabi is” – mondta Rosta Mária a lapnak, és hozzátette, a többi híresztelés egész egyszerűen butaság.

„Ez butaság. Én épp az ellenkezőjét tapasztaltam. Ha nem jönne jól ki a sajtóval, akkor nem mosolyogna ott annyi újság címlapján” - mondta a producer.

A lapnak sikerült elérni Szulák Andreát is, aki megerősítette, hogy egyeztetési nehézségek miatt nem tud a darabban szerepelni.

"Egyeztetési nehézségek me­rültek fel. Többek között az Operettszínházban készülök premierre. Ez a hivatalos válaszom. Köszönöm a megkeresést" - zárta le a színésznő.