Hoppá! Tóth Gabira cserélték Szulák Andreát a Shrekben

Tóth Gabi Sárkány Shrek Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Shrek című musicalben Sárkány szerepére eredetileg Szulák Andreával szerződtek le, azonban a színésznő hivatalosan a túl sok elfoglaltsága miatt mégsem tudja vállalni a karakter megformálását.

A nagy sikerű meséből készülő darab májusban fog debütálni, és ez idáig úgy tudtuk, hogy Szulák Andrea tündököl majd a Sárkány szerepében. Február végén viszont már nem jelent meg a musical farsangi partiján - írja a Bors.

Forrás: Tóth Gabi/Facebook

Kedden, a jelmezes rendezvényen, ahol a májusi premiert reklámozták, már Tóth Gabi mosolygott a Sárkány jelmezében, aki a Facebook-oldalán egy fotóval jelentette be, hogy ő formálja majd meg a Sárkányt.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

A szerepcseréről azonban sem a rendező Szente Vajk, sem a producer Rosta Mária nem beszélt. A lap információi szerint Szulák Andreával nehéz volt a közös munka, mivel nem szívesen vett részt a musical népszerűsítésében, de természetesen színészként profi teljesítményt nyújtott. Rosta Mária azonban cáfolta ezeket a pletykákat. A producer elmondta a lapnak, hogy Szulák Andi – ahogy Tóth Gabi is – igazi sárkánytípus, és csupán a színésznő sok szereplése miatt kell lemondania ennek a karakternek a megformálásáról.

Forrás: TV2 sajtószoba

„Andi zseniális művésznő. Nekem személyesen is jó barátnőm, sajnálom a távozását, de négy színházzal kellett egyeztetni a szereplését. Nem sikerült, pedig igazi sárkánytípus, ahogy Tóth Gabi is” – mondta Rosta Mária a lapnak, és hozzátette, a többi híresztelés egész egyszerűen butaság.

„Ez butaság. Én épp az ellenkezőjét tapasztaltam. Ha nem jönne jól ki a sajtóval, akkor nem mosolyogna ott annyi újság címlapján” - mondta a producer.

A lapnak sikerült elérni Szulák Andreát is, aki megerősítette, hogy egyeztetési nehézségek miatt nem tud a darabban szerepelni.

"Egyeztetési nehézségek me­rültek fel. Többek között az Operettszínházban készülök premierre. Ez a hivatalos válaszom. Köszönöm a megkeresést" - zárta le a színésznő.

70 éves lett Koncz Zsuzsa, aki mindig féltve őrizte magánéletéthttp://www.life.hu/kult/20160307-koncz-zsuzsa-enekesno-es-szineszno-70-eves-mindig-is-titkolta-maganeletet.htmlAz énekesnő a magyar zenei élet egyik legmeghatározóbb és legeredetibb alakja, Kossuth-díjas, Kazinczy-díjas, Érdemes művész, akinek magánélete mindig rejtve maradt. KultOrigo20 érdekesség a 20 éves Trainspottingrólhttp://www.life.hu/kult/20160307-20-erdekesseg-a-20-eves-trainspottingrol.htmlAlig néhány nappal ezelőtt múlt pontosan két évtizede, hogy Angliában bemutatták a Trainspottingot, ennek kapcsán pedig összegyűjtöttünk egy nagy adag kevéssé köztudott információt a híres-neves kultfilmről. Kult--Mesekönyv készül Katalin hercegné és Vilmos herceg kalandjaiból http://www.life.hu/kult/20160308-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-tortenetebol-konyv-keszul-gyermekeik-is-benne-lesznek.htmlA királyi család életéről szóló mesekönyv Sarolta hercegnő májusi születésnapján kerül a boltok polcaira. A hírek szerint a könyvben több olyan történet is lesz, mely tényleg megtörtént a családdal. KultOrigoVíz alatti múzeum nyílt a tengerbe fulladt menekültek emlékérehttp://www.life.hu/kult/20160308-jason-decaires-taylor-brit-muvesz-viz-alatti-szobrai-a-kanari-szigeteknel-14-meterrel-a-tenger-alatt.htmlA Jason deCaires Taylor brit művész által megalkotott szobrok a 2013-ban hajótörést szenvedett menekülteknek állítanak emléket, akik Líbiából Európába akartak eljutni. KultOrigoÍme az 5 legjobb idézet a nőkről: Jobb, mint egy virágcsokor!http://www.life.hu/kult/20160308-kedvenc-idezeteink-nonap-alkalmabol-marcius-8-an-unnepeljuk-a-noket.htmlA nőnapot az ENSZ is a világnapok között tartja számon, Magyarországon 1948 óta kapnak ilyenkor egy kis extra figyelmet a gyengébb nem tagjai. Hölgytársaink tiszteletére most összeszedtük az öt legjobb idézetet, mellyek a legjobban jellemeznek minket. Kult--Egy indonéz elmegyógyintézet sokkoló világa - Fotókhttp://www.life.hu/kult/20160308-latogatoban-egy-indonez-elmegyogyintezetben.htmlEgy amerikai fotós egy évet töltött egy indonéz elmegyógyintézetben, majd fotóin keresztül bemutatta, hogy milyen szörnyű állapotok uralkodnak ott, felhívva erre a kormány figyelmét is. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.