Mészáros Árpád Zsolt színész videó operett taxis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű operettszínész rajongói megnyugodhatnak, hiszen a sztár nem hagyja el a színpad mesés világát, csupán egy különleges felkérésnek tesz eleget. 

Mészáros Árpád Zsolt egy darab kedvéért bújik egy taxisofőr bőrébe. A művész elárulta, különleges kötődése van a szerephez, ugyanis édesapja és nagyapja is taxisofőrként dolgoztak. A színész tehát otthonosan érzi magát a szerepben, de van valami, ami még így is kihívást jelent számára.

Behajtás indult a Barátok Közt sztárja, Gubík Ágnes ellen http://www.life.hu/sztarok/20160323-gubik-agnes-tartozas-tobb-szazezer-forintot-hajtanak-be-a-baratok-kozt-sztarjan.htmlMár tíz éve tart a vita arról, hogy a színésznő valóban tartozik-e annak a vállalkozónak, aki annak idején felújította a házát. A végrehajtó Gubík fizetéséből havi 134 ezer forintot von le, mellyel a sztár 2017-re törlesztheti a fennmaradó összeget. TV + SztárokRTLKLUBBalázs is beszólt Lilu pucér fotója miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160323-sebestyen-balazs-is-elmondta-velemenyet-lilu-pucer-keperol.htmlA műsorvezető a női egyenjogúság nevében szabadult meg ruháitól, amivel többen nem értettek egyet. Most Balázs is elmondta a véleményét. TV + Sztárok--Nika és Növényi Norbert a Nagy Duett egyik párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160322-nika-es-novenyi-norbert-a-nagy-duett-egyik-parja.htmlNika lesz Növényi Norbert párja a Nagy Duettben. Az énekesnő a Life.hu riporterének elárulta, hogyan segíti majd a sportolót, és mi bennük a közös.TV + SztárokOrigoTóth Gabi exe nem fog csajozni a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-toth-gabi-enekesno-exe-marko-robi-nem-fog-csajozni-a-tv2-nagy-duett-musoraban.htmlMarkó Robit arról faggattuk a TV2 sajtótájékoztatóján, nem fél-e attól, hogy beleszeret partnerébe Lolába. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoKitálalt az exbarátnő: ilyen volt a hírnév előtt Tom Cruisehttp://www.life.hu/sztarok/20160322-tom-cruise-filmsztar-ilyen-volt-fiatalkoraban-a-hirnev-elott-kitalalt-az-exbaratno.htmlDiane Cox 17 éves volt, amikor összejött az akkor 18 éves Tom Cruise-zal. A középiskolai szerelem azonban véget ért, az emléke azonban örökké megmarad: a világsztár egykori barátnője elárulta, milyen volt tinédzserként a filmsztár. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea lesz a visszatérő Napló házigazdájahttp://www.life.hu/sztarok/20160321-varkonyi-andrea-kepernyon-marad-o-lesz-a-naplo-hazigazdaja-jelentette-be-a-csatorna.htmlVárkonyi Andrea nem tűnik el a képernyőről, 15 éve a TV2 egyik meghatározó arca, aki új szerepkörben mutatkozik be a nézőknek: a hamarosan visszatérő Napló házigazdájaként. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.