Erotikától fűtött jelentben brillírozott Ábel Anita és Dobó Kata

Tallós Rita Dobó Kata jelenet erotikus Ábel Anita anyád kínja darab
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita egy banán segítségével mutatja meg, hogyan kell örömet szerezni egy férfinak, Dobó Kata keze pedig életre kelti a zoknipéniszt.

A színésznők az Anyád kínja című darabban hívják fel a figyelmet arra, hogy a nőknek nem szabad elhanyagolniuk férjüket. A Tallós Rita színésznő által rendezett előadásban a színésznők olyan erotikus műsort adnak, amitől a legvagányabb néző is elpirul – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Ábel Anita hivatalos rajongói oldal

A négy főszereplő: Ábel Anita, Botos Éva, Dobó Kata és Györgyi Anna egy-egy csecsemőt gondozó édesanya, akik az intimitáshoz való viszonyukról mesélnek.

„Sokat kellett próbálnunk, és nem titok, nagyon jókat nevettünk, amíg kialakult a jelenet. Az előadáson már eszünkbe sem jut nevetni, ott másra koncentrálunk. Ez a jelenet nem csak szexről szól, arra is felhívja a figyelmet, hogy a nők nem hanyagolhatják el a férjüket mint férfit, igenis fontos az intimitás, az érintés" – mondta Ábel Anita.

„Az egész darab nagyon élet közeli, ha nem is teljes egészében, de mindenki talál benne olyan mondatokat vagy szituációkat, amelyek otthon is megtörténnek vele a hétköznapokban" – magyarázta Dobó Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.