Fehér Balázs végleg otthagyta a Carbonfools csapatát

Facebook Fehér Balázs Carbonfools énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes a közösségi oldalán jelentette be, hogy a hosszú szabadsága után nem kíván visszatérni a magyar zenekarba. A rajongók szomorúan fogadták a hírt. 

Hazánk egyik ismert együttese tavaly jelentette be, hogy egy rövid időre pihenőre megy. A banda énekese, Fehér Balázs a Facebookon osztotta meg a követőivel, hogy bár imádja a Carbonfoolst, a jövőben nem lép többet színpadra velük.

Forrás: Éder Krisztián

"Kedves Lányok-Fiúk! Szeptemberben 8 év kemény munka és rengeteg boldogság után hosszútávú szabadságra vonultunk a Carbonfoolsal. Az elmúlt időszakban sokat pihentem és volt időm gondolkodni is. Nagyon sokmindent szeretnék még csinálni az életben ezért úgy döntöttem kilépek a Carrbonból. Az élet már az elmúlt fél évben is érdekes helyekre vitt és ezt a kalandot kívánom a jövőben folytatni! Nagyon köszönöm a sok megértést és támogatást, amit tőletek kapok! Hamarosan jelentkezem...csók Balázs" - írta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.