A jó idő közeledtével egyre többen vágnak neki bátrabban az éjszakának, hiszen nem kell minimum három pulóverrel szaladgálnunk. Persze a sport szeretők sem zárkoznak be a négy fal közé, így hamar tele lesznek a futópályák és a nyilvános parkok. Mit csinálj a hétvégén? Adunk pár tippet! 

Vivicittá Városvédő Futás

Április 16-17.

Margitsziget nagyrét

Szeresd a várost 2016-ban is! Csatlakozz a városvédő futáshoz, a tavasz legnagyobb szabadidősport eseményéhez! Egész hétvégés ünnep az egész családnak, szombaton a rövidebb, vasárnap a hosszabb távok szerelmesei indulhatnak. A Vivicittá jelentése: éljen a város, szeresd a várost! Gyere el és ünnepeld te is Budapestet a főváros legszebb útjain futva egy csodaszép tavaszi napon!

Részletek: http://www.futanet.hu/cikk/31-vivicitta-varosvedo-futas-2016

Forrás: Dreamstime

Szondy Máté - Boldogság: Utak és Tévutak

H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ

Április 19.

Szondy Máté klinikai szakpszichológus, a "Boldogság tudománya" című könyv szerzője előadásában nem mutatja be a boldogság receptjét - hiszen nincs ilyen recept. Ugyanígy nem fogja leleplezni a boldogság titkát - mivel nincs ilyen titok. Ehelyett összefoglalja azt, amit a pszichológia a teljes, tartalmasan megélt életről tud. Arról az életről, amelyben elkerüljük a "boldogságcsapdát" (amikor a boldogságratörekedve egyre rosszabbul érezzük magunkat) és elfogadjuk, hogy a negatív érzések elkerülhetetlenek, ha tartalmas életet szeretnénk élni.

Forrás: Thinkstock

Mennyit érsz? - INTERAKTÍV KIÁLLÍTÁS

Erzsébet krt. 13 

Április 29-30. 

A MENNYIT ÉRSZ? - interaktív kiállítás célja megmutatni több kiállítótermen keresztül a maga sokkoló valójában ezt a veszélyes világot, ahol prostituálttá válik rengeteg jóhiszemű lány. Ez a rejtett iparág tömegesen darálja be az áldozatokat, és teszi őket drog-, alkohol- és/vagy gyógyszerfüggőkké. A kiállítás küldetése a társadalom szemléletformálása az áldozatok megítélésével kapcsolatban. 

Forrás: Facebook/ Mennyit érsz? - INTERAKTÍV KIÁLLÍTÁS

A Vadász és a Jégkirálynő

A Cinema City összes mozijában 

Sok esztendővel azelőtt, hogy a gonosz Ravenna királynővel végzett volna Hófehér pengéje, Ravenna szó nélkül nézte végig, ahogy a húga, Freya elhagyja a birodalmat, miután szívbemarkoló árulás áldozata lett.