Szinetár Dóra és Tóth Gabi is megmutatta új barátját

Tóth Gabi musical Sárkány Shrek Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Shrek című musical hatalmas szereplője végre megérkezett, a sztárok pedig azonnal odavoltak a gyönyörtől.

Szinetár Dóra hatalmas csókkal illette a vérszomjas sárkányt, akit majd Shrek megszelídít. A színésznő nagyon élvezte a musical legkülönlegesebb szereplőjének felbukkanását.

Forrás: Instagram/Szinetár Dóra

Tóth Gabi és Csonka András együtt köszöntötték a hatalmas sárkányt, akinek nagyon jó dolga van, hiszen a sztárok sorra odavoltak érte.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi
Így nyerte meg Széll Tamás és csapata a Bocuse d'Or az európai döntőjéthttp://www.life.hu/kult/20160511-igy-nyerte-meg-szell-tamas-es-csapata-a-bocuse-dor-az-europai-dontojet.htmlAhogy megírtuk, Széll Tamás megnyerte a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d'Ornak az európai döntőjét. A Life.hu riportere megörökítette a győzelem kihirdetésének és az ünneplésnek a megható pillanatait. Kult--15 kép a totális megőrülésrőlhttp://www.life.hu/kult/20160511-jacob-ehrbahn-dan-fotografus-headbangelos-fotosorozata-metalfesztivalokrol.htmlAmikor a hivatás és a hobbi találkoznak: Jacob Ehrbahn dán fotós hatalmas metálzene-rajongó, aki meglátta a művészetet a hajukat rázó és bólogató rockerekben. KultOrigoPikali Gerda a színpadon élvezi a hűtlenkedésthttp://www.life.hu/kult/20160511-pikali-gerda-a-hutlenseg-ara-cimu-darabban-jatszik-szereti-a-hutlenkedest-a-szinpadon.htmlA színésznő legújabb darabjában egy igazi nőt alakít, aki minden szélsőséges érzelmen keresztülmegy, amin csak lehet, pikáns jelenetekkel tarkítva. Kult--Freddie: "Ez a dolgom, hogy meghaljak a színpadon" http://www.life.hu/kult/20160511-freddie-bejutott-az-eurovizio-dontojebe-interju.htmlA 61. Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe bejutott Freddie, így szombaton képviselheti Magyarországot Stockholmban. A Life.hu riportere a helyszínen arról faggatta az énekest, miként érzi magát a továbbjutás pillanataira és hogyan készül a döntőre. Kult--Mark Zuckerberg találkozhatott a legnagyobb Star Wars-szereplőkkel http://www.life.hu/kult/20160505-mark-zuckerberg-star-wars-hosokkel-talalkozott-foto-a-szereplokkel.htmlA Facebook vezérigazgatója a hivatalos Csillagok háborúja-napon futott össze pár ikonikus karakterrel, amiről egy fotót is megosztott a közösségi oldalán. Kult--Őrült könyvesboltra bukkantunkhttp://www.life.hu/kult/20160505-orult-konyvesboltra-bukkantunk-amely-a-kinai-hangzhouban-nyilt.htmlAz extrém boltban úgy érezheti magát a vásárló, mintha Alice csodaországába csöppent volna. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.