Könnyekig meghatódtak Kulka János kollégái

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kulka János színész Katona József Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, videóüzenetet küldött Kulka János kollégáinak, a Katona József Színház évadzáró társulati ülésére. Az otthonában lábadozó színésznek egyre jobban hiányzik a színpad. 

"Nagyon köszönöm a biztatást. Jó nyarat kívánok nektek. Sziasztok" – szólt kollégáihoz Kulka, akik a könnyekig meghatódtak. "

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

"Nagyon megrázó pillanatok voltak ezek, és nem maradtunk sokáig adósok a válasszal, videóra vettük, ahogy kórusban harsogtuk: Várunk vissza!"– mesélte az egyik társulati tag a Borsnak.

Még korai Kulka visszatéréséről beszélni, jelenleg a rehabilitációja zajlik. Az állapota napról napra változik, a beszéd és a mozgás hamar elfárasztja. A teátrum vezetősége nagyon bízik a mihamarabbi gyógyulásában, amit egy példátlan gesztus is jelez: Máté Gábor igazgató úgy döntött, hogy a következő évad utolsó bemutatóit még nem tűzi ki, mert Kulka állapotához fognak alkalmazkodni.

"A társulat és a vezetőség egyaránt úgy gondolja, megéri várni néhány hónapot a döntéssel, hogy újra együtt dolgozhassunk vele" – áll a Katona József Színház közleményében.

Így szurkolnak hírességeink a Magyaroszág-Izland meccs előtt a hazai csapatnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160618-igy-szurkolnak-hiressegeink-a-magyaroszag-izland-meccs-elott-a-hazai-csapatnak.htmlMár a magyar-osztrák Eb-mérkőzés előtt is focilázban égett az egész ország, most pedig a hazai csapat második meccse előtt még nagyobb az izgalom. Nem túlzás azt mondani, hogy egy ország izgul a magyar válogatottért, civilek-celebek egyaránt. A magyar hírességek közül többen ki is posztolták, menyire szorítanak játékosainkért és hogy odavannak értük. Ezekből a bejegyzésekből mutatunk most nektek néhányat. TV + Sztárok--Most a legmenőbb focista pasit fogni! Íme, a celeblányok trófeái!http://www.life.hu/sztarok/20160621-zimany-linda-modell-dukai-regina-modell-der-heni-enekesno-kiss-ramona-szineszno-mind-futballista.htmlZimány Linda és Dzsudzsák Balázs, az egyik legendás páros, akik, ugyan már rég szakítottak, még mindig a köztudatban van az egykori lávsztori. De nem a szőkeség az egyetlen, aki focista exbaráttal büszkélkedhet. TV + Sztárok--Brutális erőpróbán van túl Nyári Diahttp://www.life.hu/sztarok/20160621-nyari-dia-a-baratok-kozt-sztarja-reszt-vett-a-brutal-futason.htmlMég mielőtt bárki azt hinné, hogy a Barátok közt Hannája egy törékeny nő, eláruljuk: Dia kőkeményen is tud ám edzeni!TV + Sztárok--Szentesi Éva: „Feladtam volna, ha tudom, egy hónapom van hátra”http://www.life.hu/sztarok/20160620-szentesi-eva-iro-a-mehnyakrakbol-meggyogyult-de-feladta-volna-ha-tudja-egy-honapot-adtak-neki.htmlEgy hamvaiból feléledt főnixlánnyal beszélgettem, aki szó szerint a halál karmai közül tépte ki magát, és édesanyja segítségével legyőzte a méhnyakrákot. TV + Sztárok--Botrány! Gáspár Győzőt felpofozták a bíróságon http://www.life.hu/sztarok/20160621-gaspar-gyozo-birosagon-felpofoztak-pert-nyert-csaladi-baratjaval-szemben.htmlA showman kínos helyzetbe került a tárgyalás végén. Bár a bíróság neki adott igazat, a másik fél nem fogadta örömmel az ítéletet. TV + Sztárok--Elképesztő, hogy mit tett a rák el­leni harc Shannen Dohertyvelhttp://www.life.hu/sztarok/20160621-shannen-dohertyt-megviselte-a-rak-el-leni-harc.htmlEgy év leforgása alatt, több évet is öregedett az egykor szuperdögös sorozatsztár. Ám mindez érthető is, hiszen élete legnagyobb csatáját kellett megvívnia, mégpedig a rákkal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.