Kiderült! Ő lesz Bridget Jones számára az igazi: újabb előzetes!

Bridget Jones szingli film előzetes Renée Zellweger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bridget Jones, a szinglik istennője ugyan néha belebőgött a fagyisdobozba, de bátran viselte a magányos lét megpróbáltatásait A rajongóknak jó hírünk van, itt egy újabb előzetes a készülő filmből!

Patrick Dempsey, Renée Zellweger, Colin Firth és Emma Thompson - ők mind-mind helyet kaptak az új epizódban, mely a Bridget Jones's Baby nevet kapta. A filmnek Helen Fielding harmadik regényéhez nincs sok köze, de mi így is nagyon fogjuk szeretni! A premier szeptember 19-én lesz az Egyesült Királyságban.

Íme, az előzetes:

Hétéves kora óta ő a világ egyik legnagyobb vallási vezetője http://www.life.hu/kult/20160628-oszentsege-szakja-trizintol-heteves-kora-ota-o-a-vilag-egyik-legnagyobb-vallasi-vezetoje.htmlIndia észak-nyugati részén, a Himalája lábánál fekvő Dehradun nyolc órás vonatút a fővárostól, Új Delhitől. Az ideutazás igen egyszerű, hisz a város alacsony népességének, nemzetközileg elismert magas színvonalú oktatásának, illetve a turizmusnak köszönhetően, az ország egyik legjövedelmezőbb, és leginkább kiépített települése. Kult--Kiderült, hogy mi vár ránk a Sziget Fesztiválon - Megjelent a teljes program!http://www.life.hu/kult/20160617-megjelent-a-sziget-teljes-programja.htmlTeljessé vált az idei Sziget programja, ami mostantól már napi bontásban is elérhető a fesztivál honlapján, s a jelek szerint minden eddiginél színesebb fesztiválra számíthatunk. A közönség érdeklődése is csúcsot dönt, eddig az egész hétre szoló bérletek 95%-a már gazdára talált. Kult--Pillants be élőben a VOLT fesztiválrahttp://www.life.hu/kult/20160629-a-volt-kozelebb-van-mint-gondolnad-a-telekom-buddyk-segitsegevel.htmlOtthon vagy a munkahelyen ülsz, és azon gondolkozol, miért nem a többiekkel csapatod a VOLT-on? Van megoldás, ugyanis a Telekom Buddykkal egy gombnyomással a fesztiválon érezheted magad! KultOrigoHa imádod az amerikai autócsodákat, itt a helyed! - Íme, a legtutibb tippek!http://www.life.hu/kult/20160615-kulturalis-programajanlo-junius-15-19.htmlMozi, színház és érdekes előadás is szerepel a listán, úgyhogy bárki megtalálja a kedvére valót a következő összeállításunkban. Nem kell bezárkóznod, hiszen a jó idő közeledtével egyre több szabadtéri program vár rád, főleg a belvárosban. Vedd elő a naptárad, és írd be a következő eseményeket. KultOrigoAngelina Jolie visszatér a képernyőkrehttp://www.life.hu/kult/20160613-angelina-jolie-visszater-a-kepernyokre.htmlAngeline Jolie-t a 2010-es Az utazó óta mindössze kétszer láthattuk a vásznon: a 2014-es Demoná-ban, illetve a tavalyi A tengernél című párkapcsolati drámában, amit ő is rendezett, ám készül egy újabb film is, mégpedig egy Agatha Christie-adaptáció. Ennek pedig még Jolie sem tud ellenállni. Kult--Bodrogi Gyula: „Támogatnám az unokákat a színészi pályán"http://www.life.hu/kult/20160610-bodrogi-gyula-a-nemzet-szinesze-tamogatna-unokait-a-szineszi-palyan.htmlA nemzet színészével, a József Attila Színház művészével a színházi évad végén beszélgettem kedvenc szerepekről, nyaralásról és unokái pályaválasztásáról. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.