Csillagok háborúja Harrison Ford Indiana Jones születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem olyan jóképű, mint Brad Pitt, és nincs olyan álomteste, mint Gerard Butlernek, Harrison Fordért mégis rajonganak a nők. Természetesen mi is ebbe a táborba tartozunk, és 74. születésnapjára össze is szedtük azt a 4 filmjét, amiben szerintünk a legszexibb volt a színész. 

Mindenki Han Soloja

Mi mással is indíthatnánk a sort, mint a Csillagok háborúja trilógiával. A legújabb részt most nem vennénk ide, mert az eredeti mégiscsak az igazi. Közel 40 éve játszotta el a csillagközi rosszfiút, Han Solót a színész, aki inkább lett a nők kedvence, mint a Luke Skywalkert megformáló Mark Hamil. De ezen nem is lehet csodálkozni: imádnivaló volt göndör hajjal és szemtelenül fiatalon a világsztár.

Indiana Jones-szal bárhol kalandoznánk

Harrison Ford 35 éve bújt először Indy bőrébe, és nem lehetett nem imádni a jóképű, intelligens, és roppant furfangos régészprofesszort. Ó, ha lennének ilyen szexi régészek a való világban is...

Rick Deckard utánunk is kutathatna

34 éve forgatták Ridley Scott filmjét, A szárnyas fejvadászt, ami most különösen népszerű lesz - Budapesten készül ugyanis a folytatás, emiatt érkezett már meg Ryan Gosling és Harrison a magyar fővárosba. A jövőben játszódó film egyébként a sci-fik egyik legjobbja.

A korosodó multimilliomos: Linus Larrabee

Nem titkoljuk, imádjuk a Sabrina című filmet. Imádtuk anno Audrey Hepburn színésznővel, és így vagyunk az 1995-ben készült változattal, amiben Julia Ormond és Harrison a főszereplők. Mindig odaszögez bennünket a képernyő elé, hogyan hódítja el a bájos szomszédlány a nagyon gazdag, nagyon zárkózott és kissé lelketlen férfi szívét.

"Inkább fizetek valakinek, hogy tegye el láb alól, mint hogy a gyerekemnek kelljen neki fizetnie"http://www.life.hu/csalad/20160711-kotelezo-szulotartas-pro-es-kontra-olvasok-velemenye.htmlJúlius elsején lépett életbe az a törvénymódosítás, amelynek értelmében perelhetővé válik az a gyerek, aki helyett más gondoskodik a szüleiről. A kötelező szülőtartásról szóló múlt heti cikkünk nagy port kavart, rengeteg vélemény érkezett hozzánk komment és e-mail formájában is. Az alábbiakban ezekből válogattunk. CsaládOrigoCsaládi kirándulás a kisherceggel: Adél és Bence útra keltek Nátánnalhttp://www.life.hu/csalad/20160712-csobot-adel-es-istenes-bence-utra-keltek-natannal-csaladi-kirandulas-a-kisherceggel.htmlPár nappal azután, hogy Nánási Pál egy álomszép fotósorozatot készített róluk, és hogy Adél megmutatta szülés utáni bombaalkját, ismét útra kelt a kis család. Család--Elektromos nyakörvvel sokkolta a gyerekét - A nő börtönbe kerülthttp://www.life.hu/news/20160712-elektromos-nyakorvvel-sokkolta-a-gyereket-bortonbe-kerult.htmlA skót édesanya egy elektromos nyakörvvel akarta rávenni a hároméves gyerekét az evésre. A nő három évig a rácsok mögött lesz. NewsThinkstockIrigylésre méltó külső – Ők a legjobb testű nők 50 felett! http://www.life.hu/ez-zsir/20160708-cindy-crawford-demi-moore-elle-mcpherson-a-legjobb-testu-50-feletti-nok.htmlSokan azt gondolják, hogy a fiatalság túlságosan is hamar elmúlik. De ki merné azt mondani ezeket a csodálatos nőket látva, hogy 50 felett már semmi izgalmas nem vár, csak az öregedés? Ez Zsír!--Szörnyű! Ezrek kaptak hőgutát Japánbanhttp://www.life.hu/news/20160712-japan-a-nagy-meleg-miatt-het-es-fel-ezren-kerultek-korhazba-tobb-halott.htmlA nagy meleg miatt hét és fél ezren kerültek kórházba két hét alatt, 14-en meghaltak az ázsiai szigetországban. NewsOrigoMilyen időre számíts a héten? Itt megtudhatod! http://www.life.hu/news/20160712-heti-idojaras-forrosag-utan-jon-a-lehules-vedd-elo-az-esernyodet.htmlIgyál ma minél több folyadékot, mert ma még nagyobb meleg lesz, mint tegnap volt. Cserébe holnaptól jön egy kis enyhülés. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.