Nem olyan jóképű, mint Brad Pitt, és nincs olyan álomteste, mint Gerard Butlernek, Harrison Fordért mégis rajonganak a nők. Természetesen mi is ebbe a táborba tartozunk, és 74. születésnapjára össze is szedtük azt a 4 filmjét, amiben szerintünk a legszexibb volt a színész. 

Mindenki Han Soloja

Mi mással is indíthatnánk a sort, mint a Csillagok háborúja trilógiával. A legújabb részt most nem vennénk ide, mert az eredeti mégiscsak az igazi. Közel 40 éve játszotta el a csillagközi rosszfiút, Han Solót a színész, aki inkább lett a nők kedvence, mint a Luke Skywalkert megformáló Mark Hamil. De ezen nem is lehet csodálkozni: imádnivaló volt göndör hajjal és szemtelenül fiatalon a világsztár.

Indiana Jones-szal bárhol kalandoznánk

Harrison Ford 35 éve bújt először Indy bőrébe, és nem lehetett nem imádni a jóképű, intelligens, és roppant furfangos régészprofesszort. Ó, ha lennének ilyen szexi régészek a való világban is...

Rick Deckard utánunk is kutathatna

34 éve forgatták Ridley Scott filmjét, A szárnyas fejvadászt, ami most különösen népszerű lesz - Budapesten készül ugyanis a folytatás, emiatt érkezett már meg Ryan Gosling és Harrison a magyar fővárosba. A jövőben játszódó film egyébként a sci-fik egyik legjobbja.

 

A korosodó multimilliomos: Linus Larrabee  

Nem titkoljuk, imádjuk a Sabrina című filmet. Imádtuk anno Audrey Hepburn színésznővel, és így vagyunk az 1995-ben készült változattal, amiben Julia Ormond és Harrison a főszereplők. Mindig odaszögez bennünket a képernyő elé, hogyan hódítja el a bájos szomszédlány a nagyon gazdag, nagyon zárkózott és kissé lelketlen férfi szívét.