Egy orosz lány a fellegekben: ilyen félelmetes fotósorozatot még nem láttál

fotó fotósorozat tériszony magasság Angela Nikolau
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angela Nikolau talán a világ legveszélyesebb képeit készíti. Elmondása szerint azért, mert imádja felülről szemlélni a világot. 

A fiatal lány egy igen tehetséges fotós, aki leginkább Oroszországban vállalkozik a nem mindennapi felvételek elkészítésére. Angela 1993-ban született, és főleg az utcán gyakorolta a szakma minden csínyját-bínyját. A művész a hivatalos Instagram-oldalán mutatja meg a műveit a nagyvilágnak, persze hatalmas sikerrel. Most te is megnézhetsz néhány igazán mesés képet, melyek láttán neked is leesik az állad.

/1608/Egy_o2016818151435
Így vélekednek a külföldiek a magyar olimpikonok sikereirőlhttp://www.life.hu/kult/20160817-a-magyar-olimpokonok-rioban-nyujtott-teljesitmenyet-meltatjak-a-kulfoldiek-es-magyarok-egyarant.htmlA magyar olimpikonok nagyszerű teljesítményére az egész világ felfigyelt. Kult--Gerendai Károly a Rihanna-koncertről: "Komoly csalódás volt ez számunkra"http://www.life.hu/kult/20160817-gerendai-karoly-megszolalt-rihanna-koncertjevel-kapcsolatban-kozel-felmillioan-voltak.htmlMegint megdőlt a Sziget látogatócsúcsa, idén ugyanis közel félmillióan voltak a fesztiválon, amely így több száz millió forintos nyereséget hozhat. Gerendai Károly szerint Rihanna nem playbackelt, de nem is biztos, hogy kellenek ilyen problémás sztárok a Szigetre. Kult--Ez itt a Sziget, nem a Sound: cickók helyett a partiarcok dominálnak - Fotógaléria!http://www.life.hu/kult/20160813-2016-ban-a-budapesti-sziget-fesztivalon-a-cickok-helyett-a-partiarcok-dominalnak.htmlBemutattuk már, hogy a Sziget fesztiválon szórakozók miként drukkolnak a magyar olimpikonoknak, és felfedtük, mi kell ahhoz, hogy te lehess az élet császára a Hajógyári-szigeten. Most pedig a legnagyobb partiarcokat gyűjtöttük csokorba. Kult--Végre megjelent az Aranyélet előzetesehttp://www.life.hu/kult/20160812-hurra-vegre-megjelent-az-aranyelet-elozetese.htmlA pénteki nap végre elhozta nekünk az HBO nagysikerű sorozatának, az Aranyéletnek az előzetesét. Kult--Twin Peaks akkor és most: nézd meg, mennyit változtak a szereplők! http://www.life.hu/kult/20160805-twin-peaks-galeria-ennyit-valtoztak-a-szereplok-az-elmult-evekben-fotok.htmlA Twin Peaks a 90-es évek egyik legsikeresebb amerikai televíziós sorozata volt, melyet David Lynch és Mark Frost neves rendezők készítettek. Bár eltelt több mint 20 év, a sorozat sikere még mindig töretlen. KultOrigoPlayboy-nyuszik 60 felett: így néznek ki most az egykori szexszimbólumok http://www.life.hu/kult/20160802-playboy-nyuszik-ennyit-valtoztak-az-elmult-evekben-szexi-fotok-a-multbol.html Az egykori nyuszis sztárok közül a legtöbben ma már nem a testüket mutogatják, hiszen nagymama korba léptek. Íme, egy összeállítás, hogyan néznek ki a fénykorukban dögös modellek évtizedekkel később. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.