Bridget Jones idézet könyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Fogyókúrázni fogok (most már tényleg), hetente háromszor edzőterembe járok, leszokom a dohányzásról, a fényképeket albumba rakom, nem beszélek ki másokat a hátuk mögött, otthon is rendesen felöltözöm, megtanulom beprogramozni a videót, és végre rendes pasit kerítek magamnak." 

Ismerős? Bridget Jones végre valahára visszatért a mozikba ennek örömére pedig felelevenítettük az első két kötet leghumorosabb vagy éppen legromantikusabb aranyköpéseit. Neked melyik a kedvenced?

  • A homoszexuálisok és a harmincon felüli egyedülálló nők természetes szövetségesek, mert mindketten megszokták, hogy csalódást okoznak a szüleiknek, és a társadalom torzszülöttként kezeli őket.
Forrás: UIP-Duna Film
  • Ha szeret valaki, az olyan, mintha pokrócba lenne bugyolálva a szíved.
  • Az elhagyásban nem az a legrosszabb, hogy hiányzik, aki elhagyott, hogy összeroppan a közösen alkotott egész kis világ, hogy minden, amit látunk vagy csinálunk, őrá emlékeztet, hanem az a gondolat, hogy kitettük a lelkünket csak azért, hogy a szeretett lény ránk stemplizze: ELUTASÍTVA.
Forrás: AFP/Photo12
  • Nem szabad, hogy a nő, mint olyan, a férfiak által élje az életét; önmagában legyen a teljes egész.
  • A szempillafestés alatti szájtátás szükségessége egyike a természet megmagyarázatlan nagy misztériumainak.
Csengetett, Mylord? - Így néznek ki manapság a szereplőkhttp://www.life.hu/kult/20160604-igy-neznek-ki-a-csengetett-mylord-foszereploi-ma.htmlTeddy, a cselédlányokat üldöző nőcsábász; Cissy, a Meldrum család legidősebb, megbotránkoztatóan modernista, leszbikus lánya vagy éppen James Twelvetrees, a céltudatos, elhivatott, beképzelt lakáj - felejthetetlen szereplői egy kultikus angol sorozatnak. Lássuk, hogy néznek ki a Csengetett, Mylord? szereplői manapság. Kult--Lázadó vadóc, dögös szexszimbólum, boldog családanya - Angelina Jolie 41 éveshttp://www.life.hu/kult/20160603-angelina-jolie-szineszno-41-eves-lett.htmlÉlete első Oscar-jelölését 24 évesen kapta, és rögtön díjra is váltotta. Mint egy hurrikán söpört végig Hollywoodon, és néhány év alatt az egyik legjobban fizetett és legismertebb színésznők egyike lett. Sikerei csúcsán élete 180 fokos fordulatot vett: a megzabolázhatatlan vadóc Brad Pitt mellett humanitárius missziókat vállaló, környezettudatos, gyermekszerető családanyává vált. Angelina Jolie ma 41 éves. KultOrigoA világirodalom 5 legromantikusabb regénye, amit el kell olvasnod, mielőtt meghalszhttp://www.life.hu/kult/20160514-a-vilagirodalom-5-legromantikusabb-regenye-amit-el-kell-olvasnod-mielott-meghalsz.htmlTragikus szerelmek, sírós happy endek, vívódás, ármány, megbocsájtás - romantikus regényeket olvasva elmédet messze repítheted a valóságtól, miközben te magad is átéled azokat a mély érzelmeket, amelyek a mennybe repítik vagy a pokolba taszítják a könyv főhősét. Az alábbiakban összeállítottuk a Life.hu szubjektív listáját. Íme, az öt romantikus regény, amelyet szerintünk egyszer mindenkinek el kell olvasni. Kult--"A félelemnél és szerelemnél nincs erősebb emberi érzés" - Szerelmes idézetek legendás sorozatokbólhttp://www.life.hu/kult/20160409-a-legszebb-szerelmes-idezetek-hires-sorozatokbol.htmlVannak sorozatok, amelyeket lehetetlen megunni, amelyeknek bár kívülről fújjuk az összes részét, mégis újra és újra képesek vagyunk végignézni őket. Az alábbiakban a Life.hu kedvenc sorozataiból válogattunk, egészen pontosan kedvenc sorozataink legszebb szerelmes idézeteit gyűjöttük össze. KultOrigoNárcisztikus vagy? Mártír vagy pletykafészek? Ezért utálnak a munkatársaid!http://www.life.hu/kult/20160220-az-5-szemelyisegtipus-amely-minden-irodaban-jelen-van.htmlAz ismert pszichiáter, Dr. Judith Orloff szerint minden irodában öt személyiségtípus dolgozik. Ők a nárcisztikus, a düh-függő, a passzív-agresszív, a búntudat-turista és a pletykaárus. KultThinkstockSamantha Jones 10 legvagányabb beszólásahttp://www.life.hu/kult/20151101-szex-es-new-york-samantha-jones-idezetek.htmlMocskos szájú, kíméletlenül őszínte, brutálisan szexi és veszettül szereti a szexet - ugye tudod, kire gondolunk? Úgy bizony, a Szex és New York legvulgárisabb szereplőjére, Samatha Jonesra. Imádtuk Samantha hihetetlenül frappáns beszólásait, jöjjenek a kedvenceink. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.