Az októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashattok az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihettek egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a ti szeretetetekre vágyik...

Golyó egy ötéves, gyepmesteri telepről mentett, közepes termetű keverék szuka. Barátságos, vidám természetű. A többi kutyával dominanciára hajlamos, de kezelhető. Lassan már egy éve gazdára vár, de még egyetlen érdeklődő sem akadt rá. +36-20-287-22-88 (Ebárvaház, Budapest)

Forrás: Ebárvaház

Pejci egy négy-öt év körüli, staffordshire terrier keverék szuka. Az emberekkel megbízható, barátságos, a gyerekeket is szereti. Pórázon szépen sétál, autózni szeret, a természetes vizek nagy rajongója. Sajnos más állatokkal szemben agresszív, így csak szájkosárban sétáltatható. Benti tartással keres végleges gazdát. +36-70-318-31-06 (Futrinka, Budapest) 

Forrás: Futrinka Egyesület

Maci egy öt év körüli, közepes termetű, jóindulatú keverék kan kutya. Rossz körülmények közül, lánc végéről mentették. Nagyon jó természetű, könnyen kezelhető kutya, aki akár gyerekek mellé is örökbe fogadható, de egy idős embernek is remek társa lehet. Maci csendes kutya, keveset ugat, inkább barátkozós típus. +36-30-944-29-19 (PBK, Solymár) 

Forrás: PBK

Beni egy egyéves, utcáról mentett keverék kan. Nagyon barátságos, gyerekekkel is megbízható kutya, akinek más kutyák társasága sem okoz gondot. Vidám, sétálni szerető, könnyen tanítható kutya, aki most már szeretne egy végleges otthont. +36-30-232-18-90 (Miskolc) 

Forrás: Miskolci Állatsegítő Alapítvány

Szaffi egy két év körüli, ivartalanított shar-pei keverék szuka, akit az Illatos úti ebrendészeti telepről mentettek. Nagyon kedves, bújós, a gyerekeket is kedvelő kutya. +36-70-335-36-59 (Ebremény, Budapest) 

Forrás: Ebremény

Picasso egy másfél éves kandúr macska, akit az utcáról mentettek meg. Hamuszürke, puha bundájával nagyon megnyerő jószág, de szerencsére kedves is. Ideiglenes befogadóját mindenhová követi. Eleinte kicsit félénk, de szépen oldódik, akiket ismer, azokkal ölben ülős, dorombolós macska. Alomtiszta, lakáshoz szokott. +36-70-459-75-72 (Füzesabony) 

Forrás: Füzesabonyi Állatmenhely

Kamilla egy két év körüli nőstény macska, aki nagyon bújós, ölben ülős és alkalmazkodó. Fel V- és FIV-tesztje negatív. Alomhoz szokott, benti tartás mellett örökbe fogadható, kifejezetten családi cicának való. +36-20-358-21-83 (Eger) 

Forrás: Egri Állatmenhely