Micsoda megtiszteltetés! Halász Judit különleges szerepet kapott

színház II. Erzsébet brit királynő Pesti Színház Halász Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Audiencia az utóbbi évek egyik sikerdarabja a Broadway és a West End színházaiban, október 14-től pedig Magyarországon először a Pesti Színházban látható Halász Judit főszereplésével, a rendező Valló Péter. 

Egy királynő. Tizenkét miniszterelnök. Hatvan év. II. Erzsébet királynő a huszadik század és korunk egyik legjelentősebb uralkodónője. Az audienciáin miniszterelnökeit fogadja, Winston Churchillt, Margaret Thatchert, John Majort, vagy éppen David Cameront. Nemcsak a kormányzás nehézségeibe nyerünk betekintést, hanem megismerhetjük korunk egyik legközvetlenebb, legszellemesebb, legmegkapóbb személyiségét és az országát szolgáló minisztereit.

Forrás: Szkárossy Zsuzsa

Az Audiencia nem csak szórakoztató, de nagyon aktuális is, hiszen Anglia és az európai kontinens kapcsolata napjainkban is központi téma. II. Erzsébet az egyik legkedveltebb uralkodó világszerte, karakterének megformálása Halász Judit ötven évre visszanyúló, ragyogó pályafutásának újabb fontos állomása. "Ő azt mondja, ha emberi lényként hétköznapi vagy, az uralkodóként a legnagyobb erényed lesz" - meséli II. Erzsébetről a Vígszínház színésznője, Halász Judit. "Igenis hétköznapian viselkedik a miniszterelnökeivel, és minden emberrel.

Ezt tanulta. Ez egyáltalán nem olyan könnyű szakma, mint ahogy egy külső szem gondolhatja azt a csillogás alapján.

Bár ott a gazdagság, a fény, a pompa, a kiszolgáltság, azért ebben nagyon sok kiszolgáltatottság is van, hiszen hite szerint minden napjának minden percét a brit nép szolgálatának szeretné szentelni." - mondta a színésznő.

Rod Stewartot lovaggá ütötték a Buckingham Palotábanhttp://www.life.hu/kult/20161012-rod-stewartot-lovagga-utottek-a-buckingham-palotaban-vilmos-herceg-gratulalt-neki.htmlLovaggá ütötte Rod Stewart énekest Cambridge hercege a Buckingham Palotában - számolt be róla kedden a BBC News. Kult--Így még biztosan nem randiztál soha – videóhttp://www.life.hu/kult/20160928-internetes-talalkozas-elonyei-randevu.htmlAz első randevú mindig stresszes... Kult--A világ legcukibb állatai – és most a tiéd lehet bármelyik!http://www.life.hu/kult/20161006-a-vilag-legcukibb-orokbefogadhato-allatai-es-most-a-tied-lehet-barmelyik.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashatsz az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik... Kult--Ezúttal őket fogadhatod örökbe - elárvult kutyusok, tündéri cicákhttp://www.life.hu/kult/20161006-orokbefogadas-a-life-segitsegevel.htmlAz októbert egy nagyszerű kezdeményezéssel indítjuk: állatvédelmi hetet tartunk itt, a Life.hu-n. Rengeteg érdekességet olvashatsz az állattartásról, örökbefogadásról, de a segítségünkkel most akár haza is vihetsz egy tündéri kutyust vagy cicát, aki csak a te szeretetedre vágyik... Kult--Az 5 leghátborzongatóbb, máig megoldatlan gyilkosság (18+)http://www.life.hu/kult/20160927-az-ot-leghatborzongatobb-maig-megoldatlan-gyilkossag.htmlEgyes rejtélyes halálesetek sokáig tartják lázban a médiát, és a közvéleményt is, ám sokszor azonban még ez sem segít a rendőröknek a bűnügyek megoldásában. Hiába a fokozott figyelem és a rengeteg teória arról, mi történhetett, bizonyos esetek máig megoldatlanok maradtak. Íme, a leghátborzongatóbb, máig megoldatlan ügyek – csak erős idegzetűeknek! KultOrigoNagy durranás lesz az új film Agatha Christie regényébőlhttp://www.life.hu/kult/20161001-judi-dench-michelle-pfeiffer-es-johnny-depp-is-szerepel-a-gyilkossag-az-orient-expresszen-cimu.htmlJudi Dench, Michelle Pfeiffer és Johnny Depp is szerepet vállalt Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című könyvének Kenneth Branagh rendezésében készülő újbóli megfilmesítésében. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.