Bejelentették, ki kapja az idei MTV EMA Globális Ikonja Díjat

Forrás: Origo -
Green Day rock MTV EMA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kategóriajelöltként is indulnak, de az már biztos, hogy üres kézzel nem megy haza a banda Rotterdamból.

A Legjobb élő fellépés és a Legjobb rockelőadó kategóriában is jelölt lett a Green Day, de amíg ezek nyertesei kiderülnek, a zöldnaposok már biztosan örülhetnek, hiszen a díjkiosztó a hivatalos Twitter-profilján tette közzé, hogy 2016 november 6-án, vasárnap Billie Joe Armstrong által irányított banda, a Green Day veheti át a Globális Ikon Díjat Rotterdamban, ahol egyébként egy élő fellépéssel is készülnek.

Forrás: Origo

Ezzel a zenekar olyan ikonok nyomdokaiba lép, mint a Duran Duran, Ozzy Osbourne, Whitney Houston, Eminem, a Queen, vagy éppen Bon Jovi. Az 1986-ban még Sweet Children néven indult banda debütáló lemeze 1989-ben jelent meg először majd 2012-ben bejelentették rövid visszavonulásukat. Idén a Revolution Radioval visszatértek a lemezpolcokra a rajongók nagy örömére. Az MTV EMA eddig 14 jelölést hozott nekik, amiből négyszer haza is vihették a mikrofonszobrocskát. Ebből egyszer a legjobb album, háromszor pedig a legjobb rock előadó kategóriában.

!

Szavazz kedvenceidre a http://hu.mtvema.com/szavazas oldalon november 5-ig, és kövesd a díjátadót november 6-án 21.00-kor az MTV és a VIVA-n eredeti nyelven, vagy nézd a feliratos ismétlést november 7-én 22.00-kor a VIVA-n, vagy 20.00-kor az MTV-n!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.