Justin Bieber lett az idei MTV EMA legnagyobb nyertese

Forrás: AFP/Jens Astrup -
nyertes Justin Bieber MTV EMA
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lélegzetelállító színpadkép, a legtehetségesebb világsztárok és több tízezres rajongótábor - vasárnap este Rotterdamban díjazták a zenei élet legjobbjait az MTV Europe Music Awards gálán. Az est legnagyobb nyertese Justin Bieber volt, aki összesen három szobrocskát nyert, köztük a 'Legjobb dal' és a 'Legjobb kanadai előadó' kategóriákban, sőt a Belieber fanok idén újra megnyerték példaképüknek a 'Legnagyobb Rajongótábor' díjat is.

Hatalmas buli volt vasárnap este a rotterdami Ahoy stadionban, ahol immáron 23. alkalommal nyitotta meg kapuit az MTV Europe Music Awards gála. Az est háziasszonya, Bebe Rexha látványos belépője után Bruno Mars fellépése nyitotta a showt.

Forrás: 2016 Getty Images

Később a konferanszié is énekelt, először Martin Garrix oldalán adta elő az In the Name of Love című slágert, melyhez a dallamot a Netherlands Student Orchestra gyerekekből álló vonószenekara szolgáltatta, majd az I've Got U című szám következett. A fellépések és a konferálás mellett Bebe Rexha az este folyamán 15-ször öltözött át.

Forrás: AFP/Jens Astrup

Az idei EMA-n Justin Bieber nyerte a legtöbb díjat, Sorry című számát 2016 'Legjobb dalának' választották, míg idei legnagyobb kihívójának, Beyoncénak öt jelöléséből egyet sem sikerült díjra váltania. Az est másik nagy nyertese Lady Gaga volt, aki a 'Legjobb Női' és a 'Legjobb Stílus' kategóriákban aratott győzelmet, de szintén két díjjal térhetett haza Martin Garrix, Shawn Mendes és a Twenty One Pilots is. Idén Prince tiszteletére az EMA szobrocskákat lilába öltöztették.

Forrás: 2016 Getty Images/Ian Gavan

A díjátadón a Global Icon-díjas Green Day is színpadra lépett, a közönség most először hallhatta Bang Bang című, vadonatúj slágerüket, majd a gála zárásaként a punk banda előadta az American Idiot-öt a kedden esedékes amerikai elnökválasztásra reflektálva. Ha lemaradtál volna, megnézheted a gála feliratos ismétlését november 7-én 22.00-kor a VIVA-n, vagy 20.00-kor az MTV-n!

A 2016-os MTV EMA győztesei:

LEGJOBB DAL
Justin Bieber - Sorry

LEGJOBB VIDEO
The Weeknd ft. Daft Punk - Starboy

LEGJOBB NŐI
Lady Gaga

LEGJOBB FÉRFI
Shawn Mendes

LEGJOBB ÉLŐ
Twenty One Pilots

LEGJOBB ÚJ
Zara Larsson

LEGJOBB POP
Fifth Harmony

LEGJOBB ROCK
Coldplay

LEGJOBB ALTERNATÍV
Twenty One Pilots

LEGJOBB HIP HOP
Drake

LEGJOBB ELEKTRONIKUS
Martin Garrix

LEGJOBB FELTÖREKVŐ
DNCE

LEGNAGYOBB RAJONGÓTÁBOR
Justin Bieber

LEGJOBB NAGYSZÍNPAD
Martin Garrix - Isle of MTV, Málta (2015)

LEGJOBB STÍLUS
Lady Gaga

GLOBAL ICON
Green Day

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.