Gábor Zsazsa híressé vált mondásai: 11 szállóige a hollywoodi dívától

Forrás: AFP -
idézet Hollywood mondás Gábor Zsazsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gábor Zsazsa nevét mindenki ismeri, habár jó pár éve a nyilvánosság kizárásával élte életét. A 99 évesen elhunyt sztár leginkább férjeiről és fényűző életmódjáról volt híres. A sztár rengetegszer nyilatkozott az életről és kapcsolatairól, nem egy mondata igazi szállóigévé vált az évek során. Összegyűjtöttük Gábor Zsazsa leghíresebb mondásait.

Összesen 9 férjet fogyasztott el Gábor Zsazsa, de kapcsolatairól mindig is lazán és humorral telve nyilatkozott. Nem vette túl komolyan az életet a színésznő, de annál inkább élvezte azt, ami jutott neki. Ő volt az a magyar díva, akinek sikerült megvalsóítania a hollywoodi álmot: azóta is sokan vágynak rá, de rajta kívül még senkinek nem sikerült elérnie. Gábor Zsazsa 99 évesen hunyt el, és már jó ideje a nyilvánosság kizárásával élt. Akítv éveiből azonban jó pár olyan elszólása származik, amik azóta szállóigévé váltak. Összegyűjtöttük a legjobbakat.

A leghíresebb idézetek Gábor Zsazsától Forrás: AFP

"Jó vagyok a háztartásban. Ha elhagyok egy férfit, megtartom a házát"

"A szerelmes férfi nem teljes ember addig, míg meg nem házasodik. Attól aztán teljesen kész"

"Természetesen a férfiakat úgy kell elfogadni, ahogy vannak. De nem szabad őket így hagyni!"

"Mindenkit "kedvesem"-nek szólítok, mert nem emlékszem a nevükre"

"Egy gazdag férfi nem lehet ronda"

"A férfi olyan, mint a száj: ha nem tesznek rá lakatot, eljár"

"Annyira sosem gyűlöltem meg férfit, hogy visszaadjam a gyémántokat"

"Hogy hány férjet fogyasztottam? Csak a sajátjaimra gondol?"

Gábor Zsazsa az a magyar színésznő, akinek összejött az amerikai álom

Kilencszer ment férjhez Gábor Zsazsa, aki 1917. február 6-án látta meg a napvilágot Gábor Sáriként. Két lánytestvérével együtt próbálgatták szárnyaikat Hollywoodban, ám csak neki sikerült megvalósítani azt, amire azóta is sok magyar színésznő vágyik. Egyetlen gyermeke született, akivel sosem ápoltak felhőtlen viszonyt. Lánya előbb hunyt el mint ő, és máig nem tudni, hogy a színésznőnek beszámoltak-e gyermeke haláláról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.