Kiderült, benne lesz-e az új Star Warsban Carrie Fisher

Forrás: ZUMA Press/(C) HU, RO, BG, UA, SCG/ Northfoto/Lucas Films -
halál Star Wars forgatás Carrie Fisher Star Wars 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carrie Fisher halálhíre sokként érte a rajongókat: most mindenki azt találgatja, vajon benne lesz-e a követező Star Wars-filmben. 

A Csillagok háborúja színésznője, Carrie Fisher kedden hunyt el, 60 évesen. Már önmagában is szörnyű, hogy viszonylag fiatalon távozott az élők sorából,

a filmrajongókat azonban most az izgatja a legjobban, mi lesz a következő Star Wars-mozikkal.

Carrie Fisher a Csillagok háborújában Forrás: ZUMA Press/(C) HU, RO, BG, UA, SCG/ Northfoto/Lucas Films

Szerencsére mindenki megnyugodhat: a 2017 decemberében mozikba kerülő Star Wars VIII. részében már leforgatták a színésznő jeleneteit, így még egyszer látható lesz a mozivásznon.

A Leila hercegnő megformálójaként világhírűvé vált színésznő korábban drogfüggőséggel küzdött, a napokban pedig szívrohamot is kapott, amiből nem sikerült felépülnie.

Karácsony a világ körül: mesés fotók! http://www.life.hu/kult/20161227-karacsonyi-fotok-a-vilag-minden-tajarol-vicces-felvetelek.htmlMinden országban másképp ünneplik az év egyik legszebb ünnepét. Nézzük, hogyan fest a karácsony, például a tengerparton. Kult--Buli az élet: a legfergetegesebb partifilmekhttp://www.life.hu/kult/20161220-a-legfergetesebb-partifilmek.htmlMár látható a mozikban a Hivatali karácsony, amelynek egy hatalmas és elszabaduló céges buliról szól – ezzel csatlakozva egy utóbbi időben népszerű trendhez, melynek filmjei mind elsősorban a részeges sztorikra építenek, és mind valami óriási partit állítanak a középpontba. Kiválogattuk a kedvenceinket! Kult--Hátborzongató karácsonyi képeslapok a Viktoriánus korból: gyilkosság és rabláshttp://www.life.hu/kult/20161222-a-viktorianus-korban-hatborzongato-karacsonyi-kepelsapot-kuldtek-egymasnak.htmlMa már elképzelhetetlen lenne, hogy halott madár, vagy gyerekből sütött pite képével kívánjuk békés és meghitt karácsonyi ünnepeket a szeretteinknek, azonban a Viktoriánus korban még minden másként volt. Akkor még furcsa és bizarr üdvözlőkártyákat küldözgettek egymásnak az emberek. KultOrigo22 Star Wars-érdekesség a Zsivány Egyesrőlhttp://www.life.hu/kult/20161222-22-star-wars-erdekesseg-es-kulonleges-informaciok-a-zsivany-egyesrol.htmlMár mozikban az új Star Wars-film, sőt, az elődeihez hasonló sikerrel hasít a nézők között, miközben sok tekintetben rendhagyó, új utakat jelző darab. Összegyűjtöttünk egy jó nagy adag különleges információt a Zsivány Egyesről! Kult--Advent - Minden napra egy mese: A kis király beszélő babájahttp://www.life.hu/kult/20161214-jokai-mor-a-kis-kiraly-beszelo-babaja-cimu-mese.htmlVisszaszámlálás: két nap karácsonyig. Ezúttal Jókai Mór történetét fogadjátok szeretettel, A kis király beszélő babája című mesét. KultThinkstockGeorge Michaelre emlékezünk: nézd meg galériánkat a legendárólhttp://www.life.hu/kult/20161226-george-michaelre-galeriaval-emlekezunk.htmlLesújtó hír árnyékolja be a karácsonyi ünnepeket. George Michael 53 évesen távozott az élők sorából. Az együttesben és szólóénekesként is sikeressé vált zenész csak 2010-ig több mint 100 millió lemezt adott el. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.