Elérkezett az idei év utolsó programajánlója. Mi másról is írhatnánk nektek, mint a szilveszteri partikról, melyeken a megjelenés szinte kötelező! Vessétek bele magatokat az éjszakába, hiszen megannyi pörgős buli vár rátok. Íme!

Ügetőszilveszter a Kincsem Parkban

Kincsem Park

December 30. - December 31. 

Ne maradj le a főváros legnagyobb szabadtéri rendezvényéről az év utolsó napján, a Kincsem Parkban. Izgalmas futamokkal, klasszis lovakkal, sztárokkal, nagy nyereményekkel, koncertekkel és fergeteges hangulattal várnak ebben az évben is.

Random Trip Szilveszter

A38

December 30. - 2017. Január 01. 

Idén is dupla bulival zárja az évet Budapest leglazább, improvizáción alapuló élőzenés klubestje az A38 Hajón. A külföldi sztárvendég ezúttal Ingrid Arthur lesz, a világhírű The Weather Girls énekesnője, plusz fantasztikus hazai énekesekkel, zenészekkel várnak.

Pesti Körkép 2017 - A Város Szilvesztere

FogasHáz

December 30. - 2017. Január 01.

Ismét eljött az idő, hogy elbúcsúztass egy évet és köszönts egy újat. Mi mással tehetnéd ezt meg, minthogy maximálisra járatod a bulizást, például a FogasHázban, ahol egymás után érkeznek majd a legjobb DJ-k. 

Fröccsterasz Szilveszteri Házibuli

Fröccsterasz

December 30. - 2017. Január 01.

Az év utolsó szombatján is hatalmas házibulival készülnek a Fröccsterasz Télikertben. A bulin fröccs minden mennyiségben lesz, plusz természetesen ismerős arcok, akikkel mehet a házibuli, méghozzá reggelig!

New Year's Eve 2017

Ötkert

December 30. - 2017. Január 01.

Búcsúzz el 2016 legszebb pillanataitól és köszöntsd 2017-et az Ötkertben. Itt aztán nem lehet okod panaszra, hiszen a legjobb zenék csendülnek majd fel az este folyamán.