Elhagyná az országot Gálffi László Kossuth-díjas színész

Forrás: Vertigo Media -
színész szünet költözés Gálffi László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Inforádiónak adott interjút Gálffi László Kossuth-díjas színész. Munkája mellett a magánéletéről is beszélt.

Elmondta, hogy három éve azt hajtogatja, hogy kellene venni egy kis görög szigetet. De nem azért vásárolná meg, hogy nyaraljon ott, hanem hogy elköltözzön:
"Nem, elmenni, halál komolyan. Szépen itt eladni mindent, és legalább két-három évre kiköltözni. Attól nem félek, hogy három év múlva nem tudnám újrakezdeni. Jó lenne egy kicsit megállni..."

Gálffi László Kossuth-díjas színész elköltözne az országból Forrás: Vertigo Media

A művész azt is megindokolta, hogy miért szállna ki mókuskerékből:
"Bezárva élek egy mesterségesen megvilágított, sötét, poros helyen, ezt hívják színháznak, ami csodálatos, de nagyon vágyom valami másra is. Az a bajom, hogy egyre többet dolgozom, és egyre kevesebb idő van arra, amitől az életet életnek hívjuk."

Nem térhet vissza a színpadra a legendás magyar színész, Koncz Gáborhttp://www.life.hu/kult/20170110-nem-terhet-vissza-a-szinpadra-a-legendas-magyar-szinesz-koncz-gabor.htmlÚgy volt, hogy Koncz Gábor januárban visszatérhet az Újszínházba, de sajnos ez még várat magára. KultMTI/Varga GyörgyEzek voltak az idei Golden Globe legkínosabb pillanatai http://www.life.hu/kult/20170109-golden-globe-igy-zajlott-a-gala-csunya-leegesek-video.html26 filmes és televíziós kategóriában osztották ki a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetségének díjait. Bár sokan örülhettek a kapott elismeréseknek, kínos pillanatok és beszólások nélkül ez a gála sem múlhatott el. Kult--Ilyen a befagyott Balaton: nézd meg galériánkat a jeges tájról!http://www.life.hu/kult/20170109-galeria-a-befagyott-balatonrol.htmlKönnyen meg lehet érteni a tél szerelmeseit, ha ilyen lélegzetelállító fotókat látunk. A jég és a hóréteg mindent eltakar, megszépít és meseszerűvé varázsol. Nem sokszor láthatjuk a Balatont ilyennek: csodáljuk a jégbe borult tavat, amíg lehet. Kult--Elhunyt Vathy Zsuzsa író http://www.life.hu/kult/20170109-meghalt-vathy-zsuzsa-jozsef-attila-marai-sandor-es-prima-dijas-iro.htmlJanuár 7-re, szombatra virradó éjszaka, 76 éves korában elhunyt Vathy Zsuzsa, József Attila-, Márai Sándor- és Prima díjas író, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) és a Magyar Írószövetség tagja. KultOrigoMa lenne 82 éves Elvis Presley - 42 évesen hunyt el a világsztárhttp://www.life.hu/kult/20170108-elvis-presley-januar-8an-lenne-82-eves.html1935. január 8-án született Elvis Aaron Presley amerikai énekes, zenész és színész, kulturális ikon. Elvis a világ leghíresebb könnyűzenei énekese, mind a mai napig a rock 'n' roll királya, vagy egyszerűen csak a Király néven emlegetik, és holtában is hatalmas rajongótábora van. Tizennégyszer jelölték Grammy-díjra, ebből háromszor el is nyerte. Emellett 1971-ben a Grammy életműdíját is neki ítélték. 1977. augusztus 16-án halt meg szívrohamban: mindössze 42 éves volt. Kult--Ma adják át a Golden Globe filmdíjakat Los Angelesbenhttp://www.life.hu/kult/20170108-hetfon-hajnalban-adjak-at-a-golden-globe-filmdijakat-los-angelesben.htmlTöbb mint 20 kategóriában osztanak ki díjakat, filmes és televíziós produkciókat egyaránt jutalmaznak. Életműdíjjal ismerik el Meryl Streepet. A Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szervezetének elismerésére a Kaliforniai álom című musical és a Holdfény című dráma is több kategóriában esélyes.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.