Gyászol a művészvilág! 56 évesen hunyt el a világhírű író

Forrás: Dreamstime -
Udo Ulfkotte újságíró író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Udo Ulfkotte könyveit magyarul megjelentető kiadó közleménye szerint elhunyt Udo Ulfkotte német író, újságíró.

A hazai közönség a Menekültipar és a Megvásárolt újságírók című műveit olvashatta magyarul -tájékoztat a Magyarhírlap.hu.

Illusztráció Forrás: Dreamstime

A kiadó közösségi oldalán megjelent közlemény szerint a szerzőt ötvenhat éves korában érte a halál. A Patmos közleménye szerint mindkét mű a közelmúlt legfontosaibb kérdéseiről szólt. Ulfkotte több ízben is járt Magyarországon, mint írják, „szerette és becsülte a magyarokat". Az író halálát a hírek szerint szívroham okozta.

Így köszöntötték fel kollégái a születésnapos Eszenyi Enikőthttp://www.life.hu/kult/20170112-igy-koszontottek-fel-kollegai-a-szuletesnapos-eszenyi-enikot-a-vigszinhazban.htmlJanuár 11-én ünnepli a születésnapját a Vígszínház igazgatója, Eszenyi Enikő. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznőt, sokoldalú dívát, rendezőt kollégái egy videóval köszöntötték fel. KultOrigo10 film, amit nagyon várunk idénhttp://www.life.hu/kult/20170112-10-film-amit-nagyon-varunk-iden-nemasag-t2-trainspotting-jackie-paterson-holdfeny-alien-covenant.htmlHa már a napokban sorbavettük az előző év filmkedvenceit, itt az ideje az előretekintésnek is — főleg, hogy 2017 igencsak erős évnek ígérkezik a moziban, már az első heteiben is. Így hát listára gyűjtöttük azokat a (lehető legkülönfélébb) filmeket, amik kedvéért biztosan be fogunk ülni idén a nézőtérre, és azt is megmondjuk, miért. Kult--Elhagyná az országot Gálffi László Kossuth-díjas színészhttp://www.life.hu/kult/20170110-elhagyna-az-orszagot-szinesz-galffi-laszlo-kossuth-dijas-szinesz-szigetre-koltozne.htmlAz Inforádiónak adott interjút Gálffi László Kossuth-díjas színész. Munkája mellett a magánéletéről is beszélt. KultOrigoNem térhet vissza a színpadra a legendás magyar színész, Koncz Gáborhttp://www.life.hu/kult/20170110-nem-terhet-vissza-a-szinpadra-a-legendas-magyar-szinesz-koncz-gabor.htmlÚgy volt, hogy Koncz Gábor januárban visszatérhet az Újszínházba, de sajnos ez még várat magára. KultMTI/Varga GyörgyEzek voltak az idei Golden Globe legkínosabb pillanatai http://www.life.hu/kult/20170109-golden-globe-igy-zajlott-a-gala-csunya-leegesek-video.html26 filmes és televíziós kategóriában osztották ki a Hollywoodban akkreditált külföldi újságírók szövetségének díjait. Bár sokan örülhettek a kapott elismeréseknek, kínos pillanatok és beszólások nélkül ez a gála sem múlhatott el. Kult--Elhunyt Vathy Zsuzsa író http://www.life.hu/kult/20170109-meghalt-vathy-zsuzsa-jozsef-attila-marai-sandor-es-prima-dijas-iro.htmlJanuár 7-re, szombatra virradó éjszaka, 76 éves korában elhunyt Vathy Zsuzsa, József Attila-, Márai Sándor- és Prima díjas író, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) és a Magyar Írószövetség tagja. KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.