Tudjuk, mit fogsz csinálni hétvégén! Programok, amiket mi ajánlunk neked!

jég pálinka program hoki programajánló Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas hétvége elé nézünk: remek programok várják a kikapcsolódásra vágyókat országszerte. Lesz pálinkakóstoló, érzelmes talk show Rékasi Károllyal, ahol őszintén beszél a magánéletéről, de a Magyar Hoki Napján is mindenki jól fog szórakozni, aki szeret korcsolyázni. 

Gyulai pálinkakóstoló

17 órakor indul a kisbusz a Tourinform-iroda elől a Gyulai Pálinka manufaktúrába, ahol főzőmester mutatja be a zamatos gyümölcs útjának főbb állomásait a gyümölcsfától a felespohárig. A kóstolóházban hatféle díjnyertes pálinka kóstolására nyílik lehetőség, friss pogácsával.

Helyszín: Indulás a Tourinform-iroda elől (Kossuth u. 7.)
Időpont: 2017. 01. 19. 17:00
Részvételi díj: 4300 Ft/fő

Pálinkával és pogácsával várják az érdeklődőket ezen a hétvégén a Gyulai Pálinka manufaktúrában Forrás: Thinkstock

Szipál Márton Emlékkiállítás

A tárlat keretében Martin Szipál legismertebb alkotásait tekinthetik meg az érdeklődők, amelyet Spitzer Gyöngyi Soma méltató szavai, valamint Szöllősi Ferenc, Pécel Város Polgármestere nyitnak meg. Soma volt az, aki a temetésén elbúcsúzott a művésztől, és most ő hívja életre a zseni hallhatatlan szellemét. Bódy Magdi jazzénekesnő szintén részt vállalt az esemény megnyitóünnepségén. A tárlat 2017. január 20-án 18 órától tekinthető meg a pest megyei Pécelen, ahol a magyar kultúra napja emléknaphoz kötődően, egy újonnan nyíló közösségi létesítmény, a Kúria Rendezvényház nyitóeseménye lesz a neves kiállítás.

Helyszín: Kúria Rendezvényház (2119 Pécel, Kossuth tér 5.)
Időpont: 2017. 01. 20. 18.00

Szipál Márton divatfotója Forrás: martinszipal.com

Magyar Hoki Napja

Hatalmas buli lesz január 21-én a Városligetben a Magyar Hoki Napján. Ezen a napon reggel kilenctől egészen délután háromig a Műjégpálya teljes területe a jégkorongé, a gyerekeké és a szüleiké lesz, pirkadattól alkonyatig, pontosabban reggeltől sötétedésig. Sok-sok csapatot és ezernyi kis hokist várnak a szervezők. A kapuk azonban nem csupán azok számára lesznek nyitva, akik már ismerik ennek a csodás sportnak az örömeit, hiszen a Gyerehokizni.hu-bázison, a Vajdahunyadvár felőli oldalon az abszolút kezdők is belekóstolhatnak e jeges világ vagány ízeibe.

Helyszín: Városligeti Műjégpálya (Olof Palme sétány 5, Budapest, 1146)
Időpont: 2017. 01. 21 09:00-15:00
Facebook

Próbáld ki magad a Magyar Hoki Napján a Városligetben! Forrás: Thinkstock

Rékasi Károly talk show

Beszélgetős est Rékasi Károllyal, talk show jellegű esti program 2017. január 21-én, 20 órai kezdettel a mezőkövesdi Balneo Hotelben. Hazánk egyik legnépszerűbb színészével beszélgetünk őszintén színpadról, magánéletről egyaránt.

Helyszín: 3400 Mezőkövesd, Fülemüle utca 2.
Időpont: 2017. 01. 21. 20:00

Őszinte beszélgetésre számíthatsz Rékasi Károllyal Fotó: Marton Szilvia/Origo

Magyar Kultúra Napja 2017 Hajdúszoboszló


A Magyar Kultúra Napja alkalmából 2017. január 20. és 23. között változatos kulturális programokkal készül a hajdúszoboszlói Kulturális Központ. Kiállítással, könyvbemutatóval várják az érdeklődőket, de a zenekedvelők sem maradnak program nélkül, a Hangfogó együttes előadásában magyar beatslágereket hallgathatnak meg. Nagy érdeklődésre tarthat számot Kepes András író-olvasó találkozója is, amelynek apropója új könyvének megjelenése. A programokra a belépés ingyenes! Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

Helyszín: 4200 Hajdúszoboszló, Szilfákalja u. 2., Kovács Máté Városi Művelődési Központ és Könyvtár
Időpont: 2017. 01. 20-23.

Kepes András író-olvasó találkozót tart Forrás: Origo

Budai Várkertbazár-programok 2017


A Várkertbazár a főváros különleges ékszerdoboza, ahol művészet és természet együtt, egymást kiegészítve él. Olyan egyedülálló építészeti alkotás, amely egyidejűleg képes történelmi, kulturális és természet közeli élményt nyújtani, és így a szórakozás, kikapcsolódás és művelődés színterévé válni. A Várkertbazár területén múlt és jelen, klasszikus és modern, kultúra és szórakozás elragadó harmóniában létezik, így válik alkalmassá arra, hogy a legkülönfélébb programok, koncertek, kiállítások, kezdeményezések befogadó tereként működjön. A Várkertbazár területén található kiállító terek, multifunkciós rendezvénytér, neoreneszánsz kert, az éttermek és a kávéház mind azt a célt szolgálja, hogy az ide látogatók az év minden időszakában megtalálják a szórakozás, kulturált kikapcsolódás, találkozás lehetőségét. A komplexum időszaki kiállításoknak, kültéri és beltéri rendezvényeknek is helyet ad.

Helyszín: 1013 Budapest I. kerület, Ybl Miklós tér 2-6.
Időpont: 2017. 01. 17-22.

A Várkertbazár egyidejűleg képes történelmi, kulturális és természet közeli élményt nyújtani Forrás: MTI/Faludi Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.