Nincs olyan, aki nem ismerné Terence Hillt, hiszen az olasz színész megszámlálhatatlanul sok filmben szerepelt, a legtöbbször Bud Spencerrel az oldalán. A spagettiwesternek királya ma 78 éves lett, isten éltesse! 

Terence Hill hiába szerepelt rengeteg filmben egyedül is, Bud Spencerrel közös filmjeik lettek igazán kultikusak. A nevük örökre elválaszthatatlan egymástól, ha már az életben nem is lehetnek együtt. Bud Spencer utoljára tavaly tudta felköszönteni barátját születésnapja alkalmából, Terence Hill idén már nem kap bunyóstársától üdvözletet. Tavaly viszont egy rövid, de annál sokatmondóbb üzenetet kapott, nem sejtve, hogy ez lesz az utolsó. „Barátok egy életre” – ezt írta a Facebook-oldalára Bud Spencer

Bud Spencer és Terence HillForrás: Photo12/Archives du 7e Art/Denver Film Productions/Denver Film Productions

Az örök barátok az Isten megbocsát, én nem című film forgatásakor ismerkedtek meg, habár korábban is összefutottak. Ez volt viszont az a mozi, ahol az ő közös történetük elkezdődött. 1967-ben kötöttek barátságot, és a hosszú idő alatt, amit együtt töltöttek, soha nem veszekedtek. Ezt mondta legalábbis Terence Hill, amikor Bud Spencert búcsúztatták. Nemcsak ők, családjaik is szoros barátságot ápoltak, ami nem szűnt meg Bud Spencer halálával sem. A rajongók számára pedig úgyis mindketten örökké élnek. 

Köszöntsük Terence Hillt a 10 legjobb dumával
Bud Spencer és Terence Hill filmjei megunhatatlan klasszikusok, íme a 10 legjobb duma a közös alkotásaikból. Az igazi rajongók azonban maguktól is tudják, hogy mitől olyan dühítő a pisztáciafagyi, vagy azt, hogy mi ad nekünk erőt és mindent lebíró akaratot. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!