Elhunyt John Warren Geils Jr. világhírű gitáros

halál John Warren Geils Jr. gitáros zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok bejelentés érkezett a helyi rendőrséghez, mert többen is próbálták elérni Geilst, de nem jártak sikerrel. Ezért a helyi hatóság látogatott el az otthonához, ahol holtan találták a The J. Geils Band alapítóját.

Idegenkezűségről szerencsére nincs szó, ezt a rendőrség hamar kizárta. A gitáros természetes halállal távozott, életének 71. évében. A népszerű zenész még főiskolás korában alapította a zenekart, amely összesen 11 stúdióalbumot hozott ki a feloszlás pillanatáig, amely 1985-ben történt.

Rest In Peace J. Geils. #jgeils #johnwarrengeilsjr #jgielsband

Scott Graham (@xmarks_thescott) által megosztott bejegyzés,

Sokan dúdolgatják még ma is a dalaikat, ám a két leghíresebb a Centrefold és a Freeze Frame. Rengetegen gyászolják a tehetséges zenészt, számos poszt és fotó jelenik meg a közösségi oldalakon a halálhíre kapcsán - írta meg a BBC.

II. Erzsébet halála után ezt a forgatókönyvet követikhttp://www.life.hu/kult/20170413-ii-erzsebet-halala-utan-ez-lesz-a-forgatokonyv.htmlMár 65 éve uralkodik II. Erzsébet, nehéz elképzelni nélküle a királyi családot, de sajnos ő sem élhet örökké. Mivel nemsokára betölti a 91. életévét, már elkészült a pontos terv arra az esetre, ha a királynő távozna az élők sorából. Amint ez bekövetkezik, III. Károly királlyá válik. Kult--Emberi arcon ábrázolt ételek: szürreális fotósorozat!http://www.life.hu/kult/20170412-emberi-arcon-abrazoltak-az-eteleket.htmlAz ételképek átalában gőzölgő leveseket, vagy éppen csillogó gyümölcsöket jelentenek, ezt értelmezte újra Robbie Postma séf Robert Harrison fotóssal. Ők inkább kreatívan és szürreálisan mutatják be a menüt: az étel hozzávalóit az emberi arcon ábrázolják. KultOrigoMeghalt Erdei Klári rádióbemondóhttp://www.life.hu/kult/20170410-elhunyt-erdei-klari-radiobemondo.htmlKilencvenkét éves korában meghalt Erdei Klári, a Magyar Rádió egykori bemondója - hangzott el a Kossuth Rádióban hétfő este. KultOrigoCikis, régi képek a Backstreet Boys sztárjairólhttp://www.life.hu/kult/20170409-regi-kepek-a-backsreet-boys-zenekarrol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, nemrég új dallal tért vissza a 90-es évek kedvenc fiúbandája, a Backstreet boys. Most pedig ciki képekről köszönnek vissza ránk. Kult--Elhunyt Tim Pigott-Smith színészhttp://www.life.hu/kult/20170408-elhunyt-tim-pigott-smith-szinesz-70-evesen.html70 évesen hunyt el Tim Pigott-Smith. A színészt pénteken reggel otthonában érte a halál. Kult--Életének 80. évében elhunyt a magyar rádiós, Berta Bélahttp://www.life.hu/kult/20170407-elhunyt-a-magyar-radios-ujsagiro-berta-bela.htmlA többi között nívódíjjal és Rózsa Ferenc-díjjal is kitüntették alapos, precíz munkájáért Berta Béla rádiós újságírót, aki életének 80. évében elhunyt. KultThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.