Mindenki imádta a Jégvarázs című Disney-mesét, és sokan reménykedtek benne, hogy lesz folytatása. Most pedig már azt is tudni, hogy mikorra várható. 

A Jégvarázs című film akkora sikert aratott, hogy a készítők számára nem volt kérdés a folytatás. Az is kiderült, hogy annak idején teljesen más befejezést szántak az első résznek, mint amivel mi nézők végül találkozhattunk. 

Ekkor érkezik a Jégvarázs folytatásaForrás: Fórum Hungary

Most pedig az is kiderült, hogy mikor kerül a mozivásznakra a legújabb Jégvarázs: pontosan 6 évvel az első rész után, azaz 2019. november 17-én.

Ugyan addig még elég sok idő van hátra, de legalább már biztosan nem maradunk folytatás nélkül. Ráadásul a készítők szerint sokkal varázslatosabb lesz a folytatás, mint az első rész.

Azt még nem tudni, hogy mi lesz Elsával, Annával és Olaffal, de bizonyára az ő személyes történetük is tovább folytatódik, ugyanis a hangjukat kölcsönző színészek már meg is osztották a Jégvarázzsal kapcsolatos hírt a saját Twitter-oldalaikon - írta meg a Cosmopolitan.hu

Tudod, hogy végződnek eredetileg a Disney-mesék? Megmutatjuk!
Hamupipőke, Csipkerózsika, A kis hableány - gyermekkorunk kedvenc meséi, melyeket a mai napig szívesen előveszünk egy-egy unalmas este. De valóban úgy végződnek a történetek, ahogy a Disney feldolgozásokból ismertük őket? Olvass tovább itt...