Sziget Fesztivál Gerendai Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negyed évszázados ünnepére készül a Sziget, hiszen a fesztivál huszonötödik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény kitalálója, az ötlet atyja, Gerendai Károly 22 éves volt az első bulinál, most 47, amikor is eljött az ideje, hogy kiszálljon.

De hogy miért, azt a Life.hu-nak elmondta:

30 éves korában hunyt el Mary Tsoni, színésznőhttp://www.life.hu/kult/20170511-elhunyt-mary-tsoni-szineszno.htmlTragikus körülmények között, ismeretlen okok miatt hunyt el Mary Tsoni, színésznő. KultThinkstock30 évesen otthonában holtan találták Mary Tsoni görög színésznőthttp://www.life.hu/kult/20170510-mary-tsoni-gorog-szinesznot-otthonaban-talaltak-holtan.htmlA görög színésznőt 30 évesen találták holtan athéni otthonában. Mary Tsoni legismertebb alakítását a Kutyafog című drámában játszotta. KultOrigoGyászhír: Elhunyt Robert Miles http://www.life.hu/kult/20170510-elhunyt-robert-miles-olasz-zenesz.htmlSzomorú hír kelt szárnyra: életét vesztette a világhírű zenész-producer, Robert Miles. KultOrigoProgramajánló, május 11–14.http://www.life.hu/kult/20170508-programajanlo-majus-11-14-ig.htmlElképesztő programok várnak ezen a hétvégén is: bortúrák, hamisítatlan falunapok, lakberendezési szülinapi shopping, fenyővirág-fesztivál és még sok más. Összegyűjtöttük a kedvenceinket. Kult--Görögország combot, Lengyelország dekoltázst villantott az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20170509-a-2017-es-eurovizio-villantasai.htmlMíg Montenegro jelöltje egy döbbenetes helikopterezzéssel sokkolta Európát, addig a görög, A lengyel és az izlandi díva tündökölt a színpadon. Kult--Íme Montenegro döbbenetes előadása az Eurovíziónhttp://www.life.hu/kult/20170509-montenegro-a-2017-es-eurovizion.htmlMontengero indulója egy igazán különleges produkcióval készült a 2017-es Eurovízióra.Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.