Idén nyár végén lesz 20 éve, hogy életét vesztette Diana hercegné. Nemrég kiderült, hogy milyen intézkedéseket vezettek be a hercegné halála után. 

Harry herceg mindössze 12 éves volt, mikor elveszítette az édesanyját. A fiú teljesen össze volt zavarodva, sok mindent nem értett a halálesettel kapcsolatban. 

Tina Brown, a hercegnéről szóló  hétrészes dokumentumfilm életrajz írója mesélt a tragédiát követő eseményekről. Elmondta, hogy a királyi családban minden a szokásos rend szerint történt tovább, mint Diana halála előtt. 

12 éves volt Harry, mikor elveszítette az édesanyjátForrás: AFP/Thomas Coex

A haláleset vasárnap történt, amikor a család templomba szokott járni, ez pedig azon a bizonyos napon sem volt másképp. Nem is említették Diana nevét. 

"Igaz, hogy anyu halott?" - kérdezte édesapját a kis Harry.

A királynő azt is elrendelte, hogy minden tévé és rádiókészüléket távolítsanak el az otthonukból, nehogy olyan hírek kerüljenek a két gyermek tudomására, amelyek még jobban felzaklatnák őket - írta meg a DailyMail

Kényszerből vette el Dianát Károly herceg
Károly a királynő életrajzi könyvét is író Sally Bedell Smithnek mesélte el a történetet, amit egyébként már eddig is pletykáltak. A szóbeszéd szerint Károly vette el a fiatal Diana Spencer szüzességét, Fülöp, a herceg édesapja pedig azt követelte a fiától, ne hagyja szégyenben a nőt, vegye feleségül. Olvass tovább itt...