Tino Isana
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
69 éves korában érte a halál.

Insana a Nagyon különleges ügyosztály című sorozat egyik alkotója volt. Ebből a sorozatból nőtte ki magát a Csupasz pisztoly-trilógia. De nem csak írt, hanem szerepelt is komédiákban, olyan vígjátékokban mint például A három amigó, az Ideggyogyó vagy az Oszkár.

Forrás: Thinkstock

Hajdú Péter barátnője, Eszter a kapcsolatukról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-hajdu-peter-baratnoje-eszter-a-kapcsolatukrol-beszelt.htmlBár Sarka Kata és Hajdú Péter már tavaly nyáron szakított, még nem váltak el hivatalosan: hol egyikük, hol másikuk nem ment el a tárgyalásra. Kata azt állítja, nincs új férfi az életében, Péter azonban már hónapokkal ezelőtt a nyilvánosság elé állt új kedvesével, Eszterrel. A fiatal lány most megszólalt a pár válásával kapcsolatban. TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa a Schobert-botrányról és állítólagos kirúgásáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-csisztu-zsuzsa-a-schobert-botranyrol-es-allitolagos-kirugasarol-posztolt.htmlIsmeretes, hogy Schobert Norbi és Csisztu Zsuzsa összevesztek az ATV műsorának forgatásán. Zsuzsa később a Facebookon kommentálta a történteket, azt írta, nem őt minősíti, hogy egy illető milyen méltatlan és nívótlan eszközökhöz folyamodik, ha nincsenek érvei. A legutóbb pedig arról lehetett olvasni, hogy távoznia kell a csatornától. TV + Sztárok--Schobert Norbi a karrierje állomásairól, első szerelméről és Rubint Rékától mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-schobert-norbi-a-karrierje-allomasairol-elso-szerelmerol-es-rubint-rekatol-meselt-a-potyautasban.htmlEzúttal Schobert Norbi mesélt Garami Gábornak a Potyautasban. Karrierje állomásain túl az első szerelméről is beszélt, majd Rubint Rékával való kapcsolatáról vallott. TV + SztárokOrigoÍgy táncol a kamera előtt Schobert Norbi és lánya, Larahttp://www.life.hu/sztarok/20170605-igy-tancol-a-kamera-elott-schobert-norbi-es-lara.htmlSchobert Norbi a lányával? larával együtt benevezett atinik kedvenc musical.ly klipkészítő bajnokságába... És fel is töltötte a Facebookjára. TV + SztárokOrigoEz volt II. Erzsébet első mondata, amikor megtudta, hogy Diana meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20170605-ez-volt-ii-erzsebet-elso-mondata-amikor-megtudta-hogy-diana-hercegno-meghalt.html2017 augusztusában lesz 20 éve, hogy autóbalesetben elhunyt Diana hercegnő. A tragédia körülményei máig tisztázatlanok. TV + Sztárok--Disznóvágással és békülős szexszel ünnepelt Pumped Gabo és Ági (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170605-bekulos-szexszel-unnepelt-pumped-gabo-es-agi.htmlDisznóvágásra vitte Pumped Gabo Ágit. Úgy tűnik, hogy Áginak bejött a romantikusnak egyáltalán nem nevezhető program, ugyanis a nap végére az ágyban kötött ki Gabóval. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.